Više nije tajna: Ana Sević sa decom otišla iz stana, Daniel nemoćan da bilo šta promeni FOTO

25.05.2023

21:05

deca ane sević

Deca Ane Sević su baš porasla

Ana Sević već nekoliko godina uživa u skladnom braku sa suprugom Danielom Nedeljkovićem kome je podarila ćerku Senu i sina Simeona. Pevačica koja iz prvog braka sa pevačem Darkom Lazićem ima ćerku Lorenu je i posle trećeg porođaja uspela da vrati devojačku liniju čemu svedoče i njene najnovije fotografije.

Deca Ane Sević konačno u javnosti

Naime, Ana je sa svojim naslednicima prošetala do obližnjeg parka i još jednom dokazala koliko je brižna i posvećena majka. Deca Ane Sević uživala su u igri, a pevačica ih je sve vreme ponosno posmatrala.

Pročitajte: Darku Laziću pala vilica zbog bivše – Ana Sević u izazovnoj haljini mamila uzdahe, pa progovorila o njihovom odnosu (foto)

deca ane sević

Kada su završili sa igrom Sevićeva je ćerku Senu, koja se izgleda najviše umorila, uzela u naručje te su se svi zajedno uputili ka porodičnom domu. Pretpostavljamo da ih je tamo čekao Daniel koji ovoga puta nije bio u parkiću.

Pročitajte: Ana Sević na mukama – Muž Daniel uveo nove restrikcije FOTO

deca ane sević


Osim što su svi komentarisali koliko su deca Ane Sević porasla, bilo je i onih koji su uputili komplimente na račun izgleda ponosne mame. Njoj je i posle trećeg porođaja pošlo za rukom da vrati devojačku kilažu, a u čemu je tajna njenog dobrog izgleda javnosti još uvek nije poznato.

Pročitajte: Ana Sević pukla 3.000 evra za pola dana – Evo na šta je potrošila pare popularna pevačica

deca ane sević

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije