Više nije tajna: Dara Bubamara uhvaćena sa OVIM muškarcem, javnost u neverici FOTO

10.03.2023

12:03

trudna dara bubamara

Dečko Dare Bubamare bi ponovo mogao da bude on

Otkako je stavila tačku na emotivnu vezu sa mladim Tonijem, dečko Dare Bubamare je titula koju u javnosti nije poneo nijedan drugi muškarac. Gostujući u emisiji „Amidži šou” pevačica se osvrnula na svoj ljubavni život i istakala da je slobodna, međutim, vrlo brzo se saznalo koga Dara privodi u stan.

Dečko Dare Bubamare misterija je za javnost

Kada je završila snimanje Dara se vidno umorna uputila ka Novom Sadu gde živi, a ekipa emisije „Paparaco lov” krenula je za njom. Već narednog dana pevačica se vratila svakodnevnim obavezama, pa je nakon šoping ture i nekoliko saobraćajnih prekršaja rešila da poseti i jedan frizerki salon kako bi svoju kosu dovela u red.

Pročitajte: Pravi dasa – Darin sin konačno u javnosti, upoznajte Kostu FOTO

dečko dare bubamare

Skockana od glave do pete, pevačica se ponovo uputila ka srpskoj prestonici gde ju je čekao bivši muž Milan Kesić. Zajedno su ušli u njen stan, a mnogi su se zapitali da li je Milan ponovo dečko Dare Bubamare ili su u pitanju samo prijateljski susreti.

Pročitajte: Dara Bubamara se pomirila sa bivšim mužem – Ovaj detalj ih je otkrio FOTO

dečko dare bubamare

Podsećanja radi. Dara Bubamara i Milan Kesić nekoliko godina su bili u braku u kojem su dobili sina Kostu. Ipak, njihova ljubav bila je kratkog daha, a nakon razvoda Milan je svu svoju imovinu prepisao na sinu Kostu, a Dari je dao stan u Beogradu, plac na Fruškoj gori i nekoliko nekretnina u Parizu.

– Dara i ja se poznajemo 12 godina, bili smo i ostali najbolji prijatelji. Malo je teško da vam objasnim taj naš odnos, dosta je specifičan. Prava istina je da Dara i ja nikada nismo bili u pravom braku, uglavnom se naš odnos zasnivao na prijateljstvu i poštovanju. Postojala je i strast među nama, tada je Dara ostala u drugom stanju, pa smo se onda venčali. Međutim, poslednje dve i po godine braka nismo imali ništa, ali nismo hteli da se razvedemo zbog deteta. Spavali smo u odvojenim sobama. Ona je, kao i svaka žena, morala da izlazi, da upozna nekoga. Meni to nije smetalo, poštovao sam svaku njenu odluku – ispričao je jednom prilikom Milan.

Pročitajte: Dara Bubamara otvorila dušu – Ne znam zašto sam se razvela, bivši muž mi je najbolji prijatelj

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije