Kakav frajer: Nadica Ademov pokazala budućeg muža, pa priznala: Plakala sam zbog prinove…

30.11.2022

11:11

dečko nadice ademov

Dečko Nadice Ademov više nije misterija za javnost

Nadica Ademov sinoć je napravila ludu žurku povodom svog rođendana. Brojne poznate ličnosti su se skockane od glave do pete pojavile ispred luksuznog objekta u kojem je slavlje upriličeno, a najviše pažnje privukao je frajer za koga se spekuliše da je novi dečko Nadice Ademov.

Dečko Nadice Ademov je pun kao brod

Slavljenica se na proslavi pojavila u uskoj, plavoj haljini koja doseže do kolena, a njen osmeh nikoga nije ostavio ravnodušnim. Da je za njega zaslužan dečko Nadice Ademov svedoči činjenica da prevačica već uveliko razmišlja o udaji.

Pročitajte: Nadici hoće da rasture vezu sa dečkom milionerom – Ove pevačice se umešale 

dečko nadice ademov

– Želja mi je da se udam u Istanbulu. Možda će to i da mi ostvari, videćemo… (smeh) Kad sam gledala turske serije kao mala htela sam da se udam kod mosta u tom gradu. To mi je ostalo od tad – rekla je ona okupljenim novinarima, pa priznala da su joj ovih dana emocije pojačane zbog čega često i zaplače:

– Emotivna sam, ja sam krhka duša, brzo se rasplačem. Danas sam plakala zbog prinove u mojoj familiji. Emotivna sam kao i mnogi – istakla je Nadica.

Pročitajte: Više nije tajna – Nadica Ademov ulazi u Zadrugu, stigla zvanična potvrda

dečko nadice ademov

Dečko Nadice Ademov potrudio se da pevačici ispuni svaku želju i da joj ove godine rođendan učini nezaboravnim. Osim gospodina pravog, slavlju su prisustvovale brojne poznate ličnosti među kojima su bili Vanja Mijatović, Milan Milošević, Aleksandra Mladenović i mnogi drugi.

dečko nadice ademov

dečko nadice ademov dečko nadice ademov nadica ademov i aleksandra mladenović

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije