Kao sa modne piste: Tamara Milutinović pokazala budućeg muža, ljubav cveta FOTO

16.12.2022

19:12

dečko tamare milutinović

Dečko Tamare Milutinović konačno u javnosti 

Tamara Milutinović već neko vreme uživa u skladnoj vezi sa fudbalerom Darkom Jevtićem. Iako se retko pojavljuju u javnosti, dečko Tamare Milutinović nije odoleo pa je zajedno sa pevačicom došao na rođendansku proslavu Katje Gobeljić, ćerke Katarine Grujić i Marka Gobeljića.

Dečko Tamare Milutinović je ozbiljan frajer

Tamara i Darko privukli su veliku pažnju medija kada su se ispred elitnog beogradskog restorana pojavili skockani od glave do pete. Pevačica je za ovu priliku odabrala usku crnu haljinu, dok se njen partner odlučio za tamno plavo odelo, a odevnu kombinaciju upotpunio je crnom rolkom koja se savršeno uklapa uz Tamarin autfit.

Pročitajte: Kad princeza Katja slavi, mama i tata ne štede – Kaća i Marko ćerki priredili bajku, zavirite na gala proslavu FOTO

dečko tamare milutinović

Budući da pevačica sve više vremena provodi kod dečka, mnogi se s razlogom pitaju da li je poznati sportista taj koji će Tamaru odvesti do oltara. Iako je još rano da se govori na ovu temu, Milutinovićeva ne krije da bi jednog dana volela da se ostvari u ulozi supruge, a potom i majke.

Pročitajte: Kakav frajer – Nadica Ademov pokazala budućeg muža, pa priznala: Plakala sam zbog prinove…

dečko tamare milutinović

Da ljubav cveta svedoči i fotografija na Tamarinom profilu na kojoj sa dečkom razmenjuje nežnosti.

– Ti – napisala je kratko pevačica i dodala emotikon srca.

dečko tamare milutinović

Podsećanja radi, dečko Tamare Milutinović trenutno živi u Rusiji gde igra fudbal za tamošnji klub. Pevačica i fudbaler su na početku krili svoju vezu, a onda su odlučili da javnosti priznaju da su zajedno i srećniji nego ikada.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije