Više se ne kriju: Gudelj pokazao novu devojku, svi je porede sa Cecinom ćerkom FOTO

19.12.2022

20:12

otac nemanje gudelja

Otkako je Nemanja uplovio u emotivnu vezu sa Cecinom ćerkom cela porodica Gudelj našla se pod budnim okom javnosti. Tako smo pre nekoliko nedelja saznali da su se Anastasija i Nemanjina majka Olivera Gudelj otpratile sa Instagrama, a nakon što su na stadionu u Kataru bodrile Nemanju sa različitih strana spekulacije o sukobu svekrve i snaje postale su sve glasnije.

Ipak, navodni sukob Olivere i Anastasije pao je u drugi plan zahvaljujući Nemanjinom bratu koji je svu pažnju skrenuo na sebe kada se u javnosti pojavio sa svojom novom devojkom Lanom Lazarević.

Devojka Dragiše Gudelja je prava lepotica

Naime, Lana je studentkinja fakulteta za međunarodne odnose u Beču i čini se da je već omiljena u porodici Gudelj. Dragiša, sa kojim se Anastasija otpočetka odlično slaže, konačno je pokazao svoju lepšu polovinu na čiji šarm niko nije ostao ravnodušan. Njih dvoje uslikani su zajedno na beogradskom aerodromu i bez obzira na jaku želju da se sakriju od radoznalih pogleda, to im nije pošlo za rukom. Zabeleženo je oštrim oko objektiva koliko je nova devojka Dragiše Gudelja prelepa, a mnogi i govore da je čak lepša od Anastasije, što je naravno individualno.

Pročitajte: Gudeljova porodica odbacila Anastasiju – Ovo je odalo njihove loše odnose FOTO

devojka dragiše gudelja

Da li je Lana nova snaja po meri svekrve Olivere još ne znamo, ali nove fotorgafije sa druženja, izlazaka i putovanja javnost s nestrpljenjem očekuje…

Pročitajte: Anastasija Ražnatović rekla kraj, Gudelj šokiran njenom odlukom – Toksično je, bolji mi je život ovako

devojka dragiše gudelja

SLIKE: Ata Images, Rajko Ristić

Još iz kategorije