Potres u porodici: Slađa u strahu za Đanijevo zdravlje, sluti na najgore (foto)

05.11.2022

12:11

Đanijevo zdravlje

Đanijevo zdravlje se pogoršalo

Po treći put ove godine Đani je imao zdravstvenih problema zbog čega je hitno završio u bolnici na infuziji. Malaksalost, umor, vrtoglavica i mučnine samo su neki od simptoma koje je pevač osećao zbog čega se Slađa jako uplašila i odmah ga oterala kod lekara.

Pročitajte: Drama na Đanijevom nastupu – Pevač hitno prekinuo koncert (FOTO)

Đanijevo zdravlje

Đanijevo zdravlje zabrinulo Slađu

Poučena svojim iznenadnim zdravstvenim problemom koji je imala kada joj je otkriven tumor na bubregu, Slađa je sada jako oprezna, a kako se požalila najbližima, Đanijevo stanje joj se ni malo ne dopada.

Đani mnogo nastupa, stalno je na putu, malo spava, mnogo pije, ne zdravo se hrani i sve ga je sada stiglo. Taman je malo odmorio kada je krenula korona i kada nije imao nastupe, ali sada ga sve stiže. Sve manje ima snage i glas ga polako izdaje. Svestan je i sam da mora da izdržava celu porodicu ali definitivno mora da ukoči malo. Slađa samo plače, mnogo se plaši za njega, pa je na poslednja dva nastupa koje je imao u inostranstvu i ona putovala sa njim kako bi mu bila pri ruci. Plaši se, pa je nekako sigurnija ako je i ona uz njega. Đani samo ćuti i u svoj toj muci se smeje i šali na svoj račun, ali takav je on. On nikada ne kuka i ne žali se ni kada mu je najteže. Zato ga je Slađa naterala da uradi sve neophodne analize i skener glave kako bi bila sigurna da nije neki tumor u pitanju koji mu pravi probleme- objašnjava izvor blizak porodici.

Pročitajte: Od cifara će vam se zavrteti u glavi – Đanijeva žena otkrila detalje o nekretnini u Monaku, a na ovoj luksuznoj lokaciji su kupili sinu i snaji stan!

Đanijevo zdravlje

– Na njihovu sreću, ispostavilo se da je sa njim sve u redu i nema razloga da se plaši, ali će morati sada više da odmara-  dodaje izvor blizak porodici Trajković i otkriva da je Đani morao opet da otkaže nekoliko nastupa dok se ne oporavi.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije