Dobro protljajte oči: Ceca i Saša Popović uhvaćeni zajedno, nećete verovati šta su radili (foto)

04.11.2022

16:11

ceca i saša popović

Ceca i Saša Popović ostvareni su ljudi koje, osim poslovne saradnje, vezuje i dugogodišnje prijateljstvo. Iako se na snimanjima emisije „Zvezde Granda” često prepiru njih dvoje se privatno i te kako dobro slažu.

Ceca i Saša Popović uhvaćeni zajedno

Da to zaista nije kliše i da prijateljstvo na estradi može da odoli različitim izazovima Ceca i Saša Popović pokazali su pre nekoliko dana kada su se zajedno pojavili na snimanju nove epizode popularnog muzičkog takmičenja.

Pročitajte: Ne može da sakrije sreću! Ceca progovorila o Bogdaninoj trudnoći – Deca mi to ne zameraju…

ceca i saša popović

Ceca i Saša Popović nisu skidali osmeh sa lica, a nama nije promaklo ni to da su se njih dvoje na ulazu držali za ruke. Budući da je Saletova supruga Suzana Jovanović u odličnim odnosima sa Ražnatovićevom i da razume da Cecu i Saleta veže dugogodišnje prijateljstvo ali i uzajamno poštovanje verujemo da im ovo neće zameriti.

Pročitajte: O ovome su ćutale godinama – Evo zbog čega su Biljana Jevtić i Ceca prestale da se druže

ceca i saša popović

Po ulasku u studio Ceca i Saša Popović razmenili su utiske o novoj scenografiji budući da će se od ove sezone emisija emitovati na televiziji Pink. Pred stručnim žirijem i ove godine će biti težak zadatak zbog čega smo sigurni da u šou neće manjkati ni smeha, ni prepriki, a ni suza.

Pročitajte: Razlika u ponašanju je očigledna – Evo kako Saša Popović tretira Suzaninog sina, istina se više ne može sakriti

ceca i saša popović

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije