Scene koje kidaju dušu: Dragan Kobiljski nem od bola, obišao mesto na kojem je stradala njegova ćerka FOTO

04.05.2023

16:05

tragedija u osnovnoj školi

Dragan Kobiljski posetio mesto gde mu je stradala ćerka

Velika tragedija u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ dogodila se juče, kada je jedan četrnaestogodišnjak ubio osmoro učenika i radnika obezbeđenja, dok je učiteljicu i šest đaka ranio. Među stradalom decom je i E. K. (14), ćerka Dragana Kobiljskog, proslavljenog odbojkaškog trenera, koji je trenutno angažovan u Rumuniji.

Dragan Kobiljski nem od bola

U pratnji supruge Dragan Kobiljski je nem od bola obišao mesto na kojem je stradala njegova ćerka. Nesrećni roditelji klekli su ispred mesta na kojem građani pale sveće i ostavljaju cveće u znak oproštaja od stradale dece.

Pročitajte: Tuga do neba – U tragediji u školi na Vračaru ubijena ćerka poznatog sportiste FOTO

dragan kobiljski

Kobiljskog je vest o tragediji zatekla u Rumuniji. Menadžer kluba Adrijan Feher ispričao je da je srpski trener bio u stanju šoka, pa ga je do Beograda odvezao igrač Dušan Stojisavljević.

Pročitajte: Velika tragedija! Poznati se opraštaju od ubijene dece, Jovanu Jeremić slomila tuga- Duša mi plače..

dragan kobiljski


Počast stradalima u toku dana odali su Milena Popović i Igor Jurić koji je i sam izgubio ćerku, te i sam razume bol roditelja za svojom decom.

Pročitajte: Potresno! Nakon masakra u osnovnoj školi Jelena Karleuša kroz suze priznala – I ja sam bila žrtva vršnjačkog nasilja…

tragedija u osnovnoj školi

Tragična vest pogodila je i pevačicu Nedu Ukraden koja se u suzama pojavila ispred škole „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru. Ona je položila bele kale za žrtve u „Ribnikaru“, a zatim zajedno sa svojom ćerkom zapalila i sveće u čast preminulima. Brojne poznate ličnosti su putem društvenih mreža izrazile saučešće porodicama i apelovali na roditelje da više pažnje posvete svojoj deci.

SLIKE: Ata Images, Informer printscreen

Još iz kategorije