Tuga u domu Olge Odanović, glumica sva u crnom poručila: Proveli smo 18 godina.. FOTO

21.03.2023

18:03

Glumica Olga Odanović

Glumica Olga Odanović se slomila od tuge na javnom događaju

Popularna glumica Olga Odanović juče je rastužila sve emotivnim govorom za medije povodom rekostrukcije pozorišta Boško Buha.

Glumica Olga Odanović nije mogla sakriti emocije

Naime, na ovu rekostrukciju se čeka skoro čitavu jednu deceniju, a glumica se slomila od tuge na konferenciji za novinare, a suze tim povodom nije mogla sakriti.

Naime, članovi ovog pozorišta organizovali su juče, 20. marta – na dan kada se u svetu obeležava Svetski dan pozorišta za decu i mlade, konferenciju za medije na kojoj su se izjasnili da ostaju u zgradi na Trgu Republike br.3, u kojoj se pozorište nalazi od svog osnivanja 1950. godine.

Pročitajte: Porodica Karanović zavijena u crno- Glumica slomljena od bola potvrdila najtužnije vesti FOTO

Glumica Olga Odanović

Mnogobrojni glumci su se pojavili na ovom događaju, a najemotivnija je bila Olga koja je kroz suze pričala.


– Ovde sam provela 18 godina i sada kada stojim ovde, tužno mi je. Ovo je nacionalno dečje pozorište, koje formira ukus, edukuje, radi veoma važnu stvar. Nisu potrebne nama tri scene, nego matična kuća, a to je Trg republike broj 3 – kroz suze je izustila legendarna glumica, koja je i u Upravnom odboru ovog pozorišta.

Pročitajte: Više ništa neće biti isto- Dom Mine Lazarević zavijen u crno, glumica slomljena od bola

Glumica Olga Odanović

Ona je zapitala – da li je moguće da sva pozorišta koja su bila na Gradu, od Beogradskog dramskog, Ateljea 212, … da su svi završili (rekonstrukcije).

– Svi su ušli u period rekonstrukcije i završili. Od 2015. godine do danas, a danas je 2023. mi nemamo odgovor, zato vas molim i apelujem, ne samo nas koji smo danas ovde i članove Upravnog odbora, molim i apelujem da nas Grad čuje i da nam pomogne da se ovo više završi – kazala je glumica Olga Odanović, a potom i dodala:

Pročitajte: Lidija Vukićević puni 60. godina, a izgleda bolje nego ikada- Glumica novom vrelom fotografijom raspametila fanove (foto)

Glumica Olga Odanović

– Ne treba pozorištu Boško Buha tri scene, četiri scene. To je divno, i mi smo zahvalni na predlozima i na svemu što nam se nudi. Ali dajte da napravimo matično pozorište Boško Buha.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije