Propada, na njoj sve visi: Seka Aleksić prolazi kroz pakao, terapija došla kao najgora kazna VIDEO

07.06.2023

12:06

By

Instagram Seke Aleksić

Instagram Seke Aleksić prepljavljen snimcima sa putovanja

Budući da je iza nje period velikih poduhvata i projekata, početak meseca juna Seka Aleksić je obeležila putovanjem u Barselonu i to u društvu svog dugogodišnjeg prijatelja i saradnika  Stanislava Zakića.

Pročitajte Kriza u braku – Seka Aleksić ovo krije od muža, javnost u neverici (foto)

Instagram Seke Aleksić

Njih dvoje se trenutno nalaze u romantičnom gradu, koji su odabrali za odmor i vraćanje izgubljene energije. Instagram Seke Aleksić preplavljen je fotkicama iz Barselone a o svemu tome, putem društvenih mreža pratioce je obavestio šarmantni Zakić koji je pevačici  najveća podrška.

Pročitajte Slika govori više od reči – Seka Aleksić blista od sreće, ovaj muškarac joj je vratio osmeh na lice FOTO


Instagram Seke Aleksić

Osim što uživaju u svim čarima koje nudi ovaj grad, Seka se pomalo i aktivirala. Kroz grad na samom severoistoku Španije koji je ujedno i jedno od najposećenijih turističkih destinacija, Aleksićevu po prvi put možemo da vidimo na biciklu.

Pročitajte Suza suzu stiže – Seka Aleksić zanemela od bola, njegova smrt joj je slomila srce VIDEO

 

U društvu svoj najboljeg prijatelja, poznata pevačica uživala je u laganoj vožnjici, dok je Zakić, kao po običaju sve to zabeležio i objavio na Instagram Seke Aleksić.

Iako je pevačica izuzetno posvećena sebi, javnost zna da je Aleksićeve neumoljivi hedonista i da je vožnja biciklom aktivnost koju ne simpatiše ali se ipak čini da je Seka skinula kilograme zahvaljujuči upravo fizičkoj aktivnosti koju joj Stanislav spontano uvodi u svakodnevicu, piše Svet.

Pročlitajte Seka Aleksić i Veljko Piljikić nakon 13 godina sporazumno odlučili da je kraj

 

Znajući da Seka ne drži dijete, liniju je, po svemu sudeći sredila upravo sitnim vežbicama i vožnjicama kroz svetske metropole u koje žustro hita po naredbi svog najboljeg prijatelja…

Pročitajte Vreme je da javnost sazna – Seka Aleksić progovorila o razvodu – Bilo je tužno i teško

Instagram Seke Aleksić

IZVOR: STAR

SLIKE: ATA images

Još iz kategorije