Svađa zbog kilaže: Milica Milša nabacila 15 kila, Žarko zabrinut za njeno zdravlje (foto)

30.10.2022

12:10

izgled milice milše

Izgled Milice Milše šokirao javnost

Od kako je krenula da snima četvrtu sezonu serije Igra sudbine, Milica Milša više ne stiže da kuva, pa jede samo brzu i nezdravu hranu! To je dovelo do toga da su kilogrami sami počeli da se lepe, pa je za poslednja tri meseca nabacila čak 15 kila. Milica je sve nervoznija, a Žarko joj još više staje na muku jer je kritikuje.

Izgled Milice Milše više nije isti

– Srela sam ih prošle nedelje na dodeli nagrada, i tu sam videla da između nje i Žarka baš vlada tenzija. Požalila mi se da je on stalno kudi i prebacuje joj što se toliko nagojila, da nema ni šta da obuče osim širokih haljina. Najviše mu smeta što za snimanje serije stalno moraju da angažuju krojačicu koja proširuje haljine i kostime za Milicu. Svesna je i sama da se ugojila i njoj polako počinje da smeta, ali ne može svega odjednom da se reši – objašnjava njena koleginica za Star i dodaje:

Pročitajte: Milica Milša šokirana – Kolege iz serije su me uništile

izgled milice milše

– Žarko se celo veče kiselo smejao i videlo se da između njih postoji neka nelagodnost, jer se nisu ni pogledali. Došli su zajedno, a onda je svako otišao na svoju stranu i sa svojom ekipom društva. Žarko je krajičkom oka brojao koliko čaša šampanjca će Milica da popije, jer dijeta na koju planira da se baci ne uključuje alkohol, ali ovo je bio izuzetan povod jer je dobila nagradu pa je želela da nazdravi – zaključila je koleginica.

Pročitajte: Milica Milša napravila skandal u Egiptu – Evo šta je uradila

izgled milice milše

izgled milice milše

IZVOR: Jelena Vujinović

SLIKE: Gaja

Još iz kategorije