Više nije isti čovek: Evo šta radi i kako izgleda Saša Popović nakon hitne operacije FOTO

25.01.2023

12:01

izgled saše popovića

Izgled Saše Popovića ne prestaje da se komentariše

Kreativni direktor u „Zvezdama Granda“ Saša Popović operisan je nakon što su lekari na preventivnom pregledu ustanovili da ima problem sa žučnom kesom. O samom zahvatu Popović je tek nedavno progovorio:

– Operisao sam žučnu kesu. Bio sam na magnentoj rezonanci i tada su videli da moram da operišem, pa sam to odmah i uradio, tako da, što se toga tiče, sada je sve u redu – priznao je on.

Izgled Saše Popovića nakon operacije

Budući da je sve proteklo u najboljem redu kreativni direktor vratio se svojim svakodnevnim obavezama, a izgled Saše Popovića nakon operacije ne prestaje da se komentariše.

Pročitajte: Saša Popović hitno operisan, porodica zabrinuta – Nije bezazleno!

izgled saše popovića

Naime, Sale se pojavio ispred studija u kojem se snima emisija  „Zvezde Granda” i svojim izgledom oduševio je sve prisutne. Ali, ni to nije sve..

Pročitajte: Dobro protljajte oči – Ceca i Saša Popović uhvaćeni zajedno, nećete verovati šta su radili FOTO

izgled saše popovića

Da se Popović u potpunosti oporavio svedoči i to da je poput mladića preskakao bare koje su mu se našle na putu, a potom je rešio da uzme stvar u svoje ruke pa je kapiju koja vodi do studija sam podigao i zatvorio.

Pročitajte: Razlika u ponašanju je očigledna – Evo kako Saša Popović tretira Suzaninog sina, istina se više ne može sakriti

izgled saše popovića

Izgled Saše Popovića, ali i njegovo dobro raspoloženje i vedar duh pravi su pokazatelj kako se on sada oseća. Fanovi koji su bili zabrinuti za njegovo zdravlje mogu slobodno da odahnu, a ako uzmemo u obzir i to da ga žena Suzana čuva kao malo vode na dlanu mesta za brigu gotovo i da nema.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije