Janjuš se opet propio! Zato nema posao (foto)

01.10.2022

12:10

janjuš

Janjuš ne zna više ni sam šta da radi od muke što ga svi prozivaju da je besposlen i da jedva čeka da dobije poziv kako bi ušao u Zadrugu. Njega sve te priče mnogo smaraju, pa je iz besa počeo redom da vređa fanove koje više ne žele da ga podržavaju i opet se propio! Kada smo ga uhvatili u jednom klubu bio je sve vreme besan, a čašu nije ispuštao iz ruku!

Janjuš ponovo krenuo stranputicom

– Vidi ovako, M. ili kako se već zoveš. J**em ti i mamu i babu, j**em ti komšiluk ceo. Znaš, onako, ceo ti komšiluk j**em. Majku li ti j**em…. – glasi samo jedna od poruka koju je Janjuš poslao, a zbog čega su se fanovi masovno okrenuli protiv njega. Zbog cele situacije ne zna šta će, posao nema, a slamarica mu se stanjila pa je u problemu.

Pročitajte: Janjuš uhvaćen u gej klubu – Nudili mu razne usluge, evo na šta je pristao (VIDEO)

janjuš

– Kuka okolo, da mu treba novac i da ne zna šta će i kako će. Niko sada ne želi da ga zaposli, iako je imao neke ponude za trenerski posao. Kako se vratio u kuću kod bivše žene Ivane i ćerke Krune, spao je na njihovu grbaču jer sve što je zaradio u rijalitiju je prokockao i potrošio kad je bio na letovanju u Crnoj Gori. Već je u velikom problemu, a za rijaliti ga ne zovu – kaže izvor blizak Janjušu kome se on požalio.

Pročitajte: Čekala se njegova reakcija – Evo šta Janjuš misli o novoj vezi Maje Marinković (foto)

janjuš

janjuš

SLIKE: Gaja

Još iz kategorije