Porodica konačno na okupu: Jelena Radanović izašla iz porodilišta, prve fotografije Slobinog sina su tu FOTO

24.02.2023

14:02

By

jelena radanović

Sloba i Jelena Radanović pre tri dana postali su roditelji. Pevačeva supruga na svet je donela dečaka kojem su dali starogrčko ime – Damjan. Nakon nekoliko dana provedenih u porodilištu Jelena Radanović konačno je sa sinom izašla iz bolnice.

Jelena Radanović izašla iz porodilišta

Naime, Sloba se danas svojim autom dovezao do privatne klinike u kojoj su bili Jelena i njihov naslednik Damjan. Pevač je ljubazno pozdravio okupljene novinare i sa osmehom na licu ušao u zgradu.

Pročitajte: Javnost u neverici – Sloba Radanović rasplakao Jelenu, ovo mu nikada neće zaboraviti FOTO

sloba radanović

Nekoliko minuta kasnije bračni par Radanović izašao je iz porodilišta, a Sloba je u naručju nosio svog naslednika. Podsećanja radi, Jelena Radanović je juče putem svog Instagram profila otkrila kako je izgledao prvi susret oca i sina.

– Plakao je. Ne Damjan, nego Sloba – napisala je ponosna mama.

Pročitajte: Jelena Radanović objavila prvi snimak malog Damjana – Emotivan trenutak tate i sina topi i najtvrđa srca VIDEO

jelena radanović


jelena radanović izašla iz porodilišta

Jelena i Sloba sa sinom su seli u auto i uputili su se ka porodičnom domu u Višnjičkoj banji gde verujemo da su ih sačekali Jelenini sinovi iz prvoga braka, ali i pevačeva majka Dragina koja nije krila sreću zbog dolaska unuka.

Pročitajte: Blista od sreće- Jelena Radanović sa bebom u naručju, Sloba ne krije suze radosnice FOTO

jelena radanović

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije