Miloš Biković uhvaćen u zagrljaju ove pevačice, Ivaninu reakciju svi čekaju (foto)

13.11.2022

14:11

miloš biković

Miloš Biković već godinu dana je u vezi sa Ivanom Malić, ali to ne sprečava njegove obožavateljke da mu prilaze. Glumca smo zatekli na jednom događaju gde je došao bez pratilje, ali čim je zakoračio na crveni tepih privukao je pažnju lepšeg pola.

Miloš Biković u zagrljaju poznate pevačice

Dok je pozirao medijima, prišla mu je Ivana Nikolić sa kojom se prisno pozdravio, a kako smo saznali u sali su nastavili da ćaskaju. Mnoge je iznenadilo njihovo pozdravljanje, pa su se pojedini pitali od kada se njih dvoje poznaju.

Pročitajte: Aleksandre nema ni na vidiku – Filip Živojinović u noćnom provodu, priče o razvodu su sve glasnije (foto)

miloš biković i ivana nikolić

Pevačica je prišla glumcu i poljubila ga u obraz, a zatim dobacila “Vidimo se posle”, na šta se Biković samo nasmejao. Ne znamo kako njegova lepša polovina reaguje na ovakva dešavanja, ali obzirom da Ivana važi za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi, sigurno joj neće biti svejedno. Na pitanje zašto nije došao sa devojkom, glumac je objasnio:

– Večeras se tako složilo, a to ne znači da nas na sledećem događaju nećete videti zajedno. Nemamo tu vrstu druženja, da moramo, zavisi od raspoloženja – izjavio je Miloš Biković.

Pročitajte: Miloš Biković sa devojkom u luksuznom rizortu poznatom po najlepšim venčanjima (foto)

miloš biković

Verujemo da nakon što vidi fotografije na kojima se pevačica i glumac pozdravljaju, Bikovićeva devojka teško da će ga više negde pustiti samog.

ivana nikolic

IZVOR: Star

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije