Majko, zar je moralo tako: Nikolija i Relja pogođeni Vesninim potezom, u sve uključena i najmlađa ćerka FOTO

07.06.2023

10:06

By

Mlađa ćerka Nikolije i Relje

Mlađa ćerka Nikolije i Relje je lepotica

Rea i Hana, ćerke Nikolije Jovanović i Relje Popovića, do sada nismo imali prilike da vidimo u javnosti ali se i za to našao izuzetak. Prelepe devojčice, skrivane od očiju javnosti, sada su konačno porasle i spremne da sa mamom i tatom osvajaju prestonicu.

Pročitajte Otišla iz stana – Nikolija Jovanović napustila Relju, ovo je njeno prvo saopštenje FOTO

Mlađa ćerka Nikolije i Relje

No, baka Vesna nije izdržala, a da svojim patiocima na Instagramu ne podeli prelepu fotografiju na kojoj je jedna od njenih mezimica. Ponosna baka Vesna, koja se oporavlja od ugradnje bajpasa, na svom profilu podelila je fotografiju devojčice sa palmicom na glavi, predivnog osmeha, dok jede ražnjić.

Pročitajte Nikolija briljirala na crvenom tepihu – Pevačica došla bez Relje FOTO

Mlađa ćerka Nikolije i Relje


Ne zna se šta je slađe, da li to kako devojčica uživa u hrani, da li njeni obraščići ili pak frizura, ali ovim gestom estradna umetnica privukla je ogromnu medijsku pažnju i pažnju svojih brojnih fanova širom sveta.

Pročitajte Kao preslikane – Nikolija Jovanović konačno pokazala mlađu sestru, evo u kakvim su odnosima FOTO

Mlađa ćerka Nikolije i Relje

Budući da retko šta osim svojih nastupa objavljuje na Instagramu, normalan zaključak je bio da je malena lepotica na Vesninom profilu niko drugi do njena mlađa unuka Hana, koja je toliko slatka da se radosna baka uprkos zabranama zeta i ćerke da objavljuje slike unuka, oglušila o njihove zahteve, piše Story.

Pročitajte Kakva promena – Vesna Zmijanac se ofarbala u crno, porodica šokirana njenom odlukom FOTO

Mlađa ćerka Nikolije i Relje

Mlađa unuka Vesne Zmijanac toliko liči na Relju, da su svi potpuno ubeđeni da je upravo ona na fotografiji, iako to ni pevačica, a ni njen zet i ćerka nisu potvrdili.

Još iz kategorije