Sandra Afrika povećala grudi, pa priznala: Probala sam da se udam, al nije išlo (foto)

27.10.2022

11:10

sandra afrika

Sandra Afrika važi za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj estradi. Njene pozamašne obline nikolga ne ostavljaju ravnodušnim, a ona ne krije da s vremena na vreme poseti estetskog hirurga ne bi li u potpunosti bila zadovoljna svojim izgledom.

Sandra Afrika povećala grudi

Prilikom gostovanja u jednoj emisiji Sandra Afrika se pohvalila novim grudima koje su, kako sama ističe, konačno po njenom ukusu.

– Povećala sam grudi, ništa strašno, treći put, sada sam skroz zadovoljna. Ovu veličinu telo nije moglo da prihvati ni prvi, ni drugi put. Godinama sam radila na tome da budem sto odsto zadovoljna. Nisam više toliko mršava, telo mi se menja, sada su male grudi zahtevale da budu veće, na ovome se zaustavljam – rekla je pevačica, pa se osvrnula na spekulacije o udaji:

Pročitajte: Od njenih fotki neće vam biti dobro – Sandra Afrika zapalila društvene mreže minijaturnim bikinijem (foto)

sandra afrika

– Slobodna sam trenutno. Nadam se da neće još dugo biti tako i da će se promeniti, ne može konstantno da bude loše. U spotu za novu pesmu sam probala da se udam, pa nije uspelo. To samo u pesmi kažem da ne želim brak, nije svaka pesma autobiografska. Želim naravno, i brak i da se ostvarim kao majka, to je prirodno i doći će jednog dana – istakla je Sandra Afrika koju su, kako kaže, bivše svekrve volele:

– Svi su me roditelji od svih momaka voleli, više nego što su me oni voleli.

Pročitajte: Zanemećete kada čujete koliko novca je zaradila Sandra Afrika za dva meseca

sandra afrika

Sandra Afrika nedavno je proživela pravu dramu kada ju je napao dečko koji ju je godinama uhodio:

– Nisam pažljivija, isto funkcionišem kao i pre, nema potrebe za obezbeđenjem. Taj period sam prevazišla, prošlo je, sleglo se. Tada mi je stvarno bio haos u glavi i plašila sam se mnogo više, bila sam pod lekovima tih nekoliko dana, ali nije bilo potrebe za nikakvu pomoć. Kako vreme odmiče jednostavno zaboravljaš, život ide dalje. On je prebačen u Hrvatsku, bio je u zatvoru dva, tri meseca. Dečko nije psihički kako treba, zaboravila sam koju dijagnozu ima. Dali su mu adekvatno lečenje, rekli su mu da je dosta bolje, i to se videlo. Na suđenju je bio njegov otac, kojem sam prišla i zamolila ga da povede računa o svom detetu. Moglo je da se desi nešto mnogo gore. Mora da bude pod nadzorom. Ima zabranu prilaska i ne može da uđe u Srbiju – zaključila je ona.

sandra afrika

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije