Ništa nije kao što izgleda: Sloba Radanović ostao sam, Jelena donela drastičnu odluku FOTO

30.11.2022

15:11

Prijatelji Slobe Radanovića

Sloba Radanović je krajem 2019. godine uplovio u vezu sa Jelenom Đuričanin, a njih dvoje su se ove godine zakleli na večnu ljubav pred Bogom. Bračni par Radanović će se krajem februara ostvariti u ulozi roditelja, a budućeg oca sreli smo samog na beogradskom aerodromu.

Sloba Radanović sam na aerodromu

Slavni pevač vraćao se sa poslovnog puta, a stajling Slobe Radanovića pokrenuo je lavinu komentara. Naime, on se u kežual trenerci pojavio na parkingu, a budući da je na glavi nosio kapuljaču u prvi mah ga nismo prepoznali.

Pročitajte: Razdvojili se Sloba i Jelena – Radanović ostavio trudnu ženu, kamera sve zabeležila (video)

izgled slobe radanovića

Ono što je posebno privuklo pažnju javnosti jeste to što ga Jelena ovoga puta nije sačekala na aerodromu kao što to obično čini. Njen potez je na prvu loptu zabrinuo fanove koji su se uplašili da nešto u odnosu bračnog para Radanović ne štima. Međutim, ako uzmemo u obzir činjenicu da je Slobina supruga u drugom stanju sasvim je razumljivo to što je odlučila da ostane kod kuće i tamo dočeka muža onako kako dolikuje.

Pročitajte: Fotografija govori više od reči – Evo kako se zapravo slažu Slobina majka i Jelena (foto)

sloba radanović

Ljubazan kao i uvek, Sloba Radanović je sa osmehom na licu pozdravio pripadnike sedme sile, a potom je otišao nepoznatom pravcu.

– Krajem februara stiže beba. Sve je okej, približava se, čekamo, dragi Bog neka da da bude sve okej, neće to još skoro, ali nije ni toliko daleko –  kratko je poručio pevač.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije