Opasna Anastasija: Ražnatovićeva provocira Gudelja, evo šta radi dok je on Katru FOTO

18.11.2022

14:11

stajling anastasije ražnatović

Stajling Anastasije Ražnatović je sve oduševio 

Anastasija Ražnatović već neko vreme uživa u ljubavi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom koji je juče sa fudbalskom reprezentacijom Srbije otputovao na Svetsko prvenstvo. Dok je Nemanja u Katru, Anastasija je rešila da promeni imidž, a njeno novo izdanje mnoge je ostavilo bez daha.

Stajling Anastasije Ražnatović sve komentarišu

Mlada pevačica pojavila se na jednoj gala proslavi u Beogradu, a za tu priliku odabrala je neuobičajnu i vrlo efektnu kombinaciju.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović rekla kraj, Gudelj šokiran njenom odlukom – Toksično je, bolji mi je život ovako

stajling anastasije ražnatović

Ona se, naime, pred okupljenim foto-reporterima pojavila u interesantnoj haljini od džinsa, a njen izbor je pao na model bez rukava. U pitanju je jednostavna, ali vrlo šik haljina u dva tona, koja čini da figura deluje izduženije uz pomoć tamnije tkanine sa strane.

Pročitajte: Ceca i Anastasija u suzama – Veljko uradio neverovatnu stvar, Bogdana ostala bez reči (foto)

stajling anastasije ražnatović

Anastasija je ovu haljinicu kombinovala sa pink čizmama koje imaju visoku potpeticu, a u pitanju je model pripijen uz nogu koji ima špicasti vrh. Celokupan stajling zaokružila je kožnom torbicom identične boje i otmenim kaputom ravnog kroja u puder-roze nijansi.

Pročitajte: Anastasija molila Cecu da se uda za ovog pevača, istina izašla na videlo (foto)

stajling anastasije ražnatović

Stajling Anastasije Ražnatović oduševio je prisutne, a pevačica je još jednom pokazala da joj, kada je moda u pitanju, nema ravne.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije