Jovana Jeremić podigla buru na Instagramu: Ovakav stajling niste skoro videli, jedan detalj svi komentarišu FOTO

22.05.2023

19:05

stajling jovane jeremić

Stajling Jovane Jeremić pokrenuo lavinu komentara

Jovana Jeremić rešila je da ostvari svoj životni san i započne muzičku karijeru. Ona se danas skockana od glave do pete pojavila na snimanju spota za njenu prvu pesmu koja nosi naziv „Roleks”, a stajling Jovane Jeremić oduševio je dame širom regiona.

Stajling Jovane Jeremić svi komentarišu

Jeremićeva je, naime, ponela bebi roze odelo koje je istaklo njenu savršenu liniju. Ispod sakoa ona je imala usku, belu košulju, a celokupan stajling zaokružila je crnim salonkama sa visokom potpeticom.

Pročitajte: Zajahala, pa se razgolitila – Jovana Jeremić jaše konja bez odeće VIDEO

stajling jovane jeremić

Uz to, slavna voditeljka je ponela skupocenu braon torbu, a imidž je upotpunila diskretnim nakitom. Ipak, najviše pažnje privukao je Jovanin sat koji košta neverovatnih 60000 evra.

Pročitajte: Dara Bubamara se počastila bezobrazno skupim modnim dodatkom, pašće vam vilice kad vidite o čemu je reč FOTO

stajling jovane jeremić


Ovom prilikom Jovana je istakla da je pesmu dobila na poklon od momka kojem je pre sedam godina pomogla kada se i sam otisnuo u muzičke vode.

– To je zaista bila sudbina. Ja sam ovu pesmu dobila od dečka kome sam ja pre sedam godina pomogla. Oduševila sam se kada sam otvorila datoteku i čula pesmu, rekla sam da će biti veliki hit. Napoleon i Devla su u pitanju, ja sam im pomogla kada su počinjali, a ljudi su sada napravili ozbiljne karijere. Rade za Breskvicu, Džehvu, za sve ove nove devojke koje razbijaju sa pregledima i popularnošću – rekla je Jeremićeva.

Pročitajte: Jasno je da nije perika – Jovana Jeremić neprepoznatljiva, duga plava kosa je prošlost FOTO

stajling jovane jeremić

– Rekli su da je pesma u znak zahvalnosti što sam tada ispala čovek i da žele da ja sada ispunim svoj san. Ja sam počela da plačem, veliki sam emotivac. U životu sam na dnevnom nivou pomagala ljudima, nikada nisam gledala da li će da mi se vrati, a vratilo se. Dobar čovek ne može loše da živi – zaključila je voditeljka čija će pesma ugledati svetlost dana već početkom juna.

Pročitajte: Sprema svadbu! Jovana Jeremić konačno priznala – Udajem se u junu FOTO

stajling jovane jeremić

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije