Potres u porodici: Pejovićevoj ženi život visio o koncu, operacija je bila jedino rešenje

14.12.2022

15:12

supruga ace pejovića

Supruga Ace Pejovića izbegava javna okupljanja otkako joj je pre nekoliko godina, usled pucanja aneurizme na mozgu, život visio o koncu. Naime, ona je krajem februara 2015. prebačena u beogradski Urgentni centar, gde je operisana po hitnom postupku. Na sreću, operacija je protekla u najboljem redu, a lepa Biljana tek ponekad napravi izuzetak, pa se u društvu supruga pojavi u javnosti.

Supruga Ace Pejovića konačno u javnosti 

Prilikom gostovanja u emisiji „Preživeli“ Aco Pejović se kroz suze prisetio najtežih momenata kada se njegova supruga borila za život.

Pročitajte: Više nije isti čovek – Aco Pejović drastično smršao, porodica brine za njegovo zdravlje FOTO

supruga ace pejovića

‒ Biljana je bila zdrava žena, nikada nije imala problema, nije ni znala da ima te aneurizme. To je kao jedan balon koji se stvori na krvnom sudu, ona je to imala urođeno i to dve na očnim aortama. Tri dana se žalila da je boli glava, ali ništa nešto drugačije nego inače. U nekom trenutku se samo srušila u amfiteatru pred studentima dok je držala predavanje i odmah je prebačena u Urgentni centar. Iščekivanje dok je tamo ležala na stolu zauvek ću pamtiti. Te ružne scene koje čovek mora da gleda, kako iznose na svakih pola sata po jedno telo u crnim kesama… Sediš i čekaš, a kroz glavu ti prolazi najgore, da će doktor da izađe i kaže ti: „To je to“. Od hiljadu preživi jedan kada dođe do pucanja aneurizme, to su mi kasnije rekli. Kreću da je vode na operaciju i zovu našu decu da je vide jer je to možda poslednji put. Šest i po sati je trajala operacija, do sedam ujutru bili smo u Urgentnom – ispričao je pevač sa suzama u očima, pa dodao:

Pročitajte: Porodica zabrinuta za njegovo zdravlje – Boban Rajović mora na hitnu operaciju FOTO

supruga ace pejovića

‒ Užasno je bilo videti je kako leži obrijane glave sa rezovima. Nisam dozvolio nikome da mi dolazi u kuću, hteo sam da budem sam sa svojom decom. Onda sednem, zagrlim ih i kažem: „Možemo da ostanemo bez mame“. Ali sve to prođe, izdrži nekako čovek. Odem u svoju sobu i iz sveg glasa se derem i vrištim i molim Bilju da ne umre i da me ne ostavi – zaključio je.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije