Misica hoće da se uda za Bogdana: Roditelji preduzeli sve mere, ovo su detalji FOTO

03.06.2023

16:06

By

Udaja Jovane Ljubisavljević

Udaja Jovane Ljubisavljević je na pomolu

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović započeli su zajednički život, a njihovi prijatelji tvrde da sve češće pričaju i o venčanju.

Udaja Jovane Ljubisavljević se spekuliše u medijima

Međutim, Jovanini roditelji su bili striktni i zapretili su ćerki i budućem zetu da nikako ne smeju da se venčaju u tajnosti, jer žele da organizuju svadbu kako dolikuje.

Pročitajte: Ovo se Bogdanu neće svideti- Jovana Ljubisavljević čuva Karićevu sliku, dokaz je pred vama FOTO

Udaja Jovane Ljubisavljević
– Jovanini su prvo bili protiv te veze jer je Bogdan stariji od nje 14 godina i već ima dete iz prvog braka. Međutim, kada su shvatili da se njih dvoje lepo slažu i da Cecin bivši dečko usrećuje njihovu mezimicu na kraju su ga prihvatili. Kako se Jovana već uselila kod Bogdana, oni uveliko pričaju o braku i bebi, a kada je Misicin tata to čuo organizovao je porodični ručak na kom je vrlo oštro zapretio zetu. Rekao je da im ne pada na pamet da se venčaju u tajnosti, a da njih o tome ne obaveste- rekao je izvor i dodao:

Pročitajte: Ceci neće biti dobro kada ovo vidi- Bogdan Srejović pokazao novu devojku FOTO

Udaja Jovane Ljubisavljević

– Naveo je da on ćerku jednom planira da uda i da želi da se organizuje sve kako treba i po protokolu. Bogdan mu je rekao da sigurno neće biti venčanja bez njihovog znanja, ali da su on i Jovana pričali i da ne bi voleli da prave veliko slavlje za 200 zvanica, već da to bude u krugu najbližih bez ikakve pompe.


Pročitajte: Malo im je trebalo- Cecin bivši i Jovana Ljubisavljević zablistali na venčanju FOTO

Udaja Jovane Ljubisavljević

– Ona je rekla roditeljima da se ne mešaju i odluke nje i Bogdana, te da sigurno neće stati pred matičara, a da oni ne budu tog dana sa njom.

SLIKE: Instagram, Dragan Gajić

Još iz kategorije