Verica ovo neće da toleriše: Marija Šerifoivić zbog devojke završila u gipsu, ovo su detalji

23.10.2022

14:10

Zdravstveno stanje Marije Šerifović

Zdravstveno stanje Marije Šerifović više nije tajna

Marija Šerifović pre mesec dana imala je neprijatnu scenu u centru Beograda kada je nasred ulice vikala na svoju partnerku i rukom udarila u auto zbog čega je nosila gips.

Zdravstveno stanje Marije Šerifović zabrinulo Vericu

Kako saznajemo, pevačica već dugo ide kod psihologa koji joj pomaže da kanališe i kontroliše svoj bes. Ona je i sama rekla da je svesna da deluje agresivno, ali da je istina drugačija.

– Znam da delujem agresivno, ali nisam, ja sam samo neko ko glasno priča, viče i ko kaže šta misli – rekla je Marija.

Pročitajte: Marija Šerifović presekla – Evo kako će odgajati dete, Verica ostala bez teksta

zdravlje marije šerifović

– Ona ne voli na sva zvona da priča o tome da redovno odlazi kod psihologa, to traje više od 15 godina. Njoj jako pomažu psihoterapije jer na njima uči da kanališe svoj bes. Neko je ko jako brzo plane, ne ume da broji do deset, može da je iznervira i najveća glupost, zato je potražila pomoć. Pa, da nije bio bi karambol. Ne, zaista, njoj psiholog tačno skreće pažnjuna određene stvari, razmišljanja i uči je kako da se kontroliše u određenim situacijama. To je higijena uma i ko god da uvidi da je u problemu sa kojim ne može sam da se izbori, treba da potraži stručnu pomoć – kaže za Star izvor blizak pevačici i dodaje:

Pročitajte: Zdravstveno stanje Marije Šerifović ozbiljno narušeno: Pevačica završila na kiseoniku

Zdravstveno stanje Marije Šerifović

– Marija je više potražila stručnu pomoć zbog toga što je u besu znala sebi da naudi. Pa videli ste kada je na onom snimku skoro što se vrteo ruku polomila jer je udarila šakom u staklo, a to je bilo da ne povredi drugu osobu, ona sebe povredi fizički. Mnogo joj pomažu terapije i ona veruje ad će sve bolje moći da se kontroliše sa nervozom i besom – završava naš izvor.

Pročitajte: Ovo kriju – Adamov otac napao Mariju Šerifović, isplivali detalji sukoba

zdravlje marije šerifović

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije