Prelepe vesti: Zlata Petrović ženi sina, evo kako izgleda njena buduća snajka FOTO

16.05.2023

12:05

zlatina snaja

Zlatina snaja konačno u javnosti

Folker Radiša Trajković Đani juče je oženio mlađeg sina Marka, a tim povodom napravio je gala proslavu u poznatom beogradskom restoranu. Slavlju su prisustvovale brojne poznate zvanice među kojima je bila i pevačica Zlata Petrović koja je na veselje došla u pratnji sina Jovana Pejića i njegove izabranice.

Zlatina snaja je prelepa

Naime, Zlatina snaja se ne bavi javnim poslom i ne voli da se eksponira u medijima zbog čega ju je Jovan duže vreme skrivao od radoznalih pogleda. Kada se, na iznenađenje mnogih, pojavila ispred luksuznog restorana mnogi su se složili da je Zlatina snaja prava lepotica.

Pročitajte: Ovo nikako nije smeo dozvoliti – Sin Zlate Petrović obrukao porodicu FOTO

zlatina snaja

– Ovo je njegova nova devojka. On ne voli medije, ne zato što je uobražen, samo neće, ne voli. Sutra bih napravila svom sinu svadbu. Rekla sam mu dogodine da pravimo svadbu, ja bih volela sutra da se moj sin oženi – rekla je pevačica, pa dodala:

– Kad su tek počeli da se zabavljaju, kad sam ga pitala šta je u horoskopu, on je napravio kiselu facu i rekao kao ti. To je dobro i nije dobro – ispričala je Zlata ne skrivajući osmeh.


Pročitajte: Bivši muž Zlate Petrović u lošem stanju – Predstoji mu hitna operacija, porodica u strahu FOTO

zlatina snaja

Podsećanja radi, Zlata Petrović je sina Jovana dobila u braku sa voditeljem Jovanom Pejićem Pejom. Iako njihova ljubav nije imala srećan kraj Zlata i Peja su, prvenstveno zbog svog naslednika, ostali u prijateljskim odnosima. Budući da je Jovan stasao u lepog i kulturnog mladića mnogi su s nestrpljenjem čekali da vide koja će devojka postati Zlatina snaja, a sudeći po fotografijama, Pejić je napravio pravi izbor.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije