Šok detalji: Sanja krije aferu sa monstrumom iz Mladenovca FOTO

20.05.2023

21:05

Afera Sanje Grujić

Afera Sanje Grujić sa Urošem Blažićem

Sanja Grujić u turbulentnoj je vezi sa Markom Stefanovićem, a kako nam otkriva njena drugarica ona je pre tri godine imala kratku aferu sa ubicom iz Mladenovca, Urošem Blažićem.

Afera Sanje Grujić sa Urošem Blažićem iz Mladenovca

– Nisam ni znala da je bila sa ubicom, nego sam povezala kada sam videla ovaj masakr koji je počinio i da se družio sa Carem. Sećam se da mi je Sanja rekla letos kako se Car i Zola druže sa Urošem, a ona je sa njim pre tri godine imala aferu, bili su nekih dva meseca zajedno – govori Sanjina drugarica i nastavlja:

Pročitajte: Drugarica sve otkrila – Sanja Grujić prolazi kroz pakao, ovaj zadrugar je umešan u sve FOTO

Afera Sanje Grujić

– U pitanju je bila kombinacija, izađu zajedno, onda završe u nekom stanu i tako dva meseca. Onda je Sanja našla momka i tako su prestali da se viđaju. Verujem da će Sanja da bude u šoku kada bude saznala koliko ljudi je ubio i ranio taj monstrum. Nije mi pričala da je bio nasilan prema njoj, nije se žalila nikad na njega. Govorila bi mi da je izašla u neki klub sa Urošem, da su nakon toga imali seks i to je to. Možda je on tada bio normalan, pa mu je sada prespojilo u glavi – rekla je drugarica i dodala:

Pročitajte: Sanja Grujić ozbiljno bolesna – Zadrugarku čeka transplatacija jetre

Afera Sanje Grujić


Tragedija je velika, njoj uopšte neće biti prijatno kada čuje. Nadam se da njen Marko neće da sazna jer uopšte nije naivno da čujete da vam se devojka viđala sa monstrumom. Bez teksta sam ostala još kada sam povezala ko je momak. Znam da se družio celo leto sa Zolom i Carem i da je Sanja govorila da veruje da im se nije hvalio da je bio sa njom – priča nam Sanjina drugarica.

IZVOR: Paparazzo

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije