Dejanu neće biti dobro kada ovo čuje: Aleksandra priznala emocije Zvezdanu (foto)

16.11.2022

18:11

Aleksandra i Zvezdan

Aleksandra i Zvezdan uhvaćeni u razgovoru punom emocija

Dejan Dragojević trenutno uživa sa bratom Davidom na odmoru na Zanzibaru, a za to vreme njegova devojka Aleksandra Nikolić je u Zadruzi.

Dugo se spekulisalo o odnosu između Aleksandre i Dejana i o tome kako će funkcionisati njihova veza s obzirom na to da je ona u rijalitiju. Međutim, ovaj popularni par je siguran u svoju ljubav te svakodnevno pozdravljaju jedno drugo Dejan putem društvenih mreža, dok Aleksandra često o svom dragom priča u rijalitiju.

Aleksandra i Zvezdan razgovarali oči u oči

Međutim, sinoć se u Zadruzi desila jedna zanimljiva situacija. Naime, Aleksandra Nikolić, Zvezdan Slavnić, Marko Marković i Ana Spasojević su razgovarali i tom prilikom ušli u raspravu, a Ana je onda teatralno napustila crni sto.

Pročitajte: Srce je ponovo slomljeno- Dejan Dragojević otkrio istinu o raskidu sa Aleks, njegove reči bole (foto)

Aleksandra i Zvezdan

 

Nakon toga Aleks i Zvezda su se rukovali, ali su se dosta dugo držali za ruke i gledali direktno u oči, što je privuklo pažnju.

– Koliko ti veruješ Ani Spasojević od jedan do pet? Budi bar jednom iskrena – pitao je Zvezdan.

– Jedan – odgovorila je Aleksandra.

– Meni znači da li sam pitao jednom ili dva puta…Zašto si odmah prihvatila ako je na skali jedan? Samo zato što ide u tvoju korist – rekao je Zvezdan.

Pročitajte: Otkrivamo- Zbog ovoga Zvezdan mora da krije ženu (foto)

Aleksandra i Zvezdan

– Zato što je istina. Nije laž! Zvezdane, napravio si mi kašu od mozga, razmisli o svemu ovome sad kad legneš, laku noć – rekla je Aleks sa osmehom.

Aleksandra i Zvezda izazvali brojne reakcije

Ovaj razgovor izazvao je mnogo pažnje u javnosti jer je bio pun emocija, a ostaje da vidimo kako će Dejan regovati kada bude video klip.

Podsećanja radi, Aleksandra i Dejan su počeli da se zabavljaju u Zadruzi nakon što se Dejan pred kamerama zbog prevare razveo od Dalile Dragojević.

Pročitajte: Ostvarila dugogodišnji san- Dalila se pohvalila novim zanimanjem (foto)

Aleksandra i Zvezdan

Nakon toga su svoju ljubav nastavili i napolju, a ona traje i danas. Međutim, Aleksandra i Zvezdan se često dovode u vezu pa nije isključeno da će Dragojević uskoro da prokomentariše javno ovu situaciju.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije