Anabela sve zakuvala: Gagi ljut na Lunu i Marka, ni unuku više ne viđa

08.10.2022

20:10

Rastanak Lune i Marka

Gagi ljut na Lunu i Marka, ovo su detalji

Marko i Luna otputovali su u Ameriku sami, a ćerku Miju ostavili su kod Anabele na čuvanje. I dok mlada baka ne krije koliko je srećna što će sa unukom da provede 14 dana, Gagi besni jer zbog loših odnosa sa bivšom ženom ne može da viđa unuku.

Gagi ljut na Lunu i Marka

– Luna je najspokojnija kada je dete kod Anabele jer ona ima iskustva, odgajila je sama tri ćerke i vešto se snalazi sa unukom. Trenutno su sa njom i Nina i Blankica, pa maloj Miji uopšte nije dosadno, jer je svi maze i paze i bojim se da će baš da je razmaze, imaće Luna i Marko muke kada se vrate. Iako je šest sati vremenska razlika, Luna konstantno piše Anabeli i zove na video poziv da vidi kako joj je ćerkica. Ipak je Gagi ljut na Lunu i Marka, ali razume da će Anabela najbolje da brine o unuci, ali on toliko voli Miju i teško mu je pala pomisao da ne može da je vidi dve nedelje, jer nije u dobrim odnosima sa Anabelom – priča nam izvor blizak Luni i dodaje:

Pročitajte: Luna Đogani bez dlake na jeziku – Strahovala sam da se tata ne predozira

Gagi ljut na Lunu

– Kada se požalio Marku i Luni pre nego što su krenuli na put, Luna mu je objasnila da može da viđa unuku i da zove mlađu ćerku Ninu koja će biti sa Anabelom i Mijom. Anabela je rekla Nini da nema ništa protiv da Gagi vidi dete i da joj samo naglasi kada on može i ima vremena te da će zajedno da odvedu Miju u park gde će Gagi moći da se poigra sa njom. Anabela ne želi komunikaciju sa bivšim mužem, ali je svesna da on unuku voli koliko i ona i ne želi da ga kažnjava tako što mu neće dozvoliti da je vidi. Čak je i ljuta što je uopšte tako nešto pomislio i požalio se Luni – završava naš izvor.

Pročitajte: Luna otkrila kako je došlo do pomirenja Marka i Anabele – To su neke teške teme

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anabela (@anabelci)

– Mia je preslatka, ali je toliko hiperaktivna da stvarno na nju mora da se pazi svake sekunde. Mnogo je slatka i ja je obožavam, unela je veliku radost u naše živote. Mnogo se radujem što je kod mene i što ćemo da se družimo ona i ja dve nedelje. Luna i Marko su napravili dobar potez što su otišli u Ameriku jer im je potrebno da se malo odmore i posvete jedno drugom – izjavila je Anabela.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije