Anđela morala hitno da napusti Zadrugu: Đuričićeva bila kod ginekologa, čeka rezultate FOTO

18.05.2023

13:05

Potez roditelja Anđele Đuričić

Anđela Đuričić napustila Zadrugu

Maja Marinković pre nekoliko dana otkrila je zadrugarima da ima genitalni herpes i tom izjavom šokirala ukućane.

Anđela Đuričić napustila Zadrugu, zahtevala pregled kod ginekologa

Nakon što je Maja otkrila zadrugarima da ima genitalni herpes, Anđela Đuričić hitno je zatražila da ide na pregled kod ginekologa. Majini bivši partneri u ovom rijalitiji su se požalili kako ih je upravo ona zarazila. Obzirom da se Anđela pomirila sa Zvezdanom Slavnićem, zahtevala je od produkcije da ode u posetu ginekologu.

Pročitajte: Sad je dosta – Anđela Đuričić pretila i ucenjivala produkciju, sledi hitna diskvalifikacija

Anđela Đuričić napustila Zadrugu

– Anđela je, u dogovoru s produkcijom, otišla na ginekološki pregled u Pećince. Ceo proces je za Anđelu zaista bio mukotrpan s obzirom na to da je odradila nebrojeno mnogo analiza. Počevši od testiranja na HPV, rubeolu i citomegalovirus, odradila je test i na toksoplazmu gondoli. Pored svega toga, zahtevala je da osim TORCH testa, koji podrazumeva otkrivanje osnovnih polno prenosivih bolesti i virusa, uradi i test na hepatitis – otkrio je izvor Alo-a, pa istakao da Đuričićevoj ovo nije nimalo lako palo.

Pročitajte: Odrekla se porodice – Anđela zadala roditeljima novi udarac, Zvezdan je u sve umešan VIDEO

Anđela Đuričić napustila Zadrugu


– Ona je mislila da će rezultate dobiti već sledećeg jutra i bila je u velikoj neizvesnosti zbog toga, a kada je saznala da se oni čekaju i po nekoliko dana, uhvatila ju je neviđena panika. To se mnogo loše odrazilo na nju, te je počela da se trese i doživela je blaži nervni slom. Uz mnogo truda smo uspeli da je obuzdamo, ali ishode testiranja i dalje iščekuje u strahu – zaključio je sagovornik.

IZVOR: Alo

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković, Printscreen

Još iz kategorije