Maji neće biti dobro: Taki bankrotirao, uhvaćen u gradskom prevozu pa priznao sve FOTO

19.01.2023

14:01

Bankrotirao otac Maje Marinković

Bankrotirao otac Maje Marinković

Otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki prolazi kroz težak period zbog ćerke koja se trenutno nalazi u rijalitiju Zadruga.

Bankrotirao otac Maje Marinković uhvaćen u Gradskom prevozu

Naime,  uhvaćen je u gradskom prevozu kako se vozi sa ćerkinim skupocenim ljubimcem. Kako prenose domaći mediji on je zbog ćerke bankrotirao. On je više puta isticao da se tokom celog života trudio da svojoj mezimici obezbedi sve što ona želi.

Pročitajte: Ćerka ga više ne zanima- Taki zapostavio Maju zbog ove devojke FOTO

Bankrotirao otac Maje Marinković

Uhvaćen je u gradskom prevozu kada je vodio ćerkinog pomeranca Lea, za kog je iskeširao čak 5.000 evra, kod veterinara, ali nije imao novac za taksi

– Svi su ga prepoznali i komentarisali. Bili su iznenađeni kad su ga videli s psom u gradskom prevozu, posebno jer se zna da je ‘pun ko brod’. Jedna žena ga je čak pitala: -Crni, Taki, pa otkud ti ovde?

Pročitajte: Haos posle svadbe- Porodica se odrekla Bilala Brajovića, Maja je sve zakuvala

Bankrotirao otac Maje Marinković

On se nasmejao i odgovorio:

-Kupio sam Maji stan i bankrotirao! Koštao me je 160.000 evra- otkrio je izvor sa lica mesta za Informer. Ono što je interesantno jeste i to da se Taki švercovao, to jeste da nije platio kartu vozaču što potvrđuje onda njegovu priču.

Pročitajte: Maja Marinković sprema osvetu Peci i Aleksandri- Sada im je poručila samo jednu stvar!

Bankrotirao otac Maje Marinković

Bankrotirao otac Maje Marinković zbog ćerkini velikih troškova, a ostaje da vidimo kako će ona reagovati kada bude saznala za Takijevu situaciju.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije