Bebicina sestra sa knedlom u grlu iznela šokantne detalje: Izvršitelji mu dolaze na vrata…(foto)

15.11.2022

22:11

Bebicina sestra

Bebicina sestra iznela nepoznate detalje

Nenad Macanović Bebica se trenutno nalazi u rijalitiju Zadruga, a napolju je poznato da je on vlasnik nekoliko firmi, te da imovinski stoji dobro.

Međutim, sada su isplivali nepoznati detalji jer se njegova sestra oglasila za medije i otkrila šokantne stvari o Bebici.

Bebicina sestra pričala o druženju sa Miljanom

– Nenad ne priča sa porodicom od 2020. godine, ali samo sa ocem i nije razlog razvod braka, otac mu se nikad nije mešao u brak, problem je nastao između njih dvojice zbog Nenadovih neuspelih poslova, zbog kojih je upadao u dugove koje smo mi kao porodica vraćali. Sa nama je imao kontakt dok nije počeo vezu sa Miljanom, a sa mamom i dan danas ima kontakt, ali samo putem telefona- istakla je Bebicina sestra i dodala:

Pročitajte: Čeka ih pakao- Miljana šutnula dečka zbog Zole, Bebica kuje plan kako da se osveti

Ona je otkrila da je on u kontaktu sa bivšom ženom:

– Kontakt sa bivšom ženom ima, komunicira samo zbog alimentacije, ni jedan drugi razlog ne postoji, razveli su se i svako živi svoj zivot. Što se tiče njegovog roditeljstva, ne može dobar otac da bude neko ko svoju decu viđa dva puta godišnje i koga ne zanimaju potrebe svoje dece a brine se o tuđem detetu kao o svom. Sve što kaže za decu da ih viđa, čuva i brine o njima – laže. Mi kao porodica decu viđamo, on ni ne pokazuje inicijativu.

Pročitajte: Miljana i Zola spremaju osvetu- Ovo će da urade Ivanu Marinkoviću

Bebicina sestra

Bebicina sestra je pričala i o Bebicinom odnosu sa Miljanom.

– Miljanu je upoznao zet preko prijatelja gde je ona spavala u Krnjači dok je boravila u Beogradu, pozvao je da snimi reklamu i tako je sve krenulo. Postavili su se prema njoj najnormalnije, zet joj je taj dan izašao u susret da je odveze na neke tretmane koje je radila po gradu. Marija, njena majka, bila je upućena u sve, znala je sa kim je, gde je, jer su prijatelji garantovali za zeta. Pozvana je na večeru kod njih jer je sama u tom trenutku bila u Beogradu, družila se sa nama, bilo je sve normalno, ni jedan razlog mimo toga nije postojao. Nenad je dolazio kod nas i pre Miljane, nije pozvan specijalno povodom toga, da bi nju upoznao, već je došao kao svaki drugi dan što je dolazio. Miljana je tada kada je dolazila bila jedna sasvim normalna devojka koja je želela da se druži. Nenad i ona su se viđali posle u kafiću kod Metroa gde su pili kafu, i pored toga Nenad je vozio nju gde je trebalo po Beogradu, takođe i Mariju kada je došla, niko od nas nije ni pomislio da će od bezazlenog druženja ili vožnje ispasti sve ovo što je danas.

Pročitajte: Više nije tajna- Evo kako Miljana Kulić održava kilažu nakon operacije želuca, ovo je njen jelovnik

Bebicina sestra

Podsećanja radi, Miljana je u rijalitiju ostavila Bebicu zbog Zole, ali on nije odustao od ljubavi prema Kulićevoj pa tako svakodnevno možemo videti suze na njegovom licu zbog neuzvraćene ljubavi.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije