Iva Grgurić mesečno zarađuje neverovatnu cifru: Sve zbog ovog biznisa FOTO

08.12.2022

16:12

biznis ive grgurić

Biznis Ive Grgurić napreduje u velikom stilu

Nekadašnja učesnica Zadruge Iva Grgurić, zaradila je veliku sumu novca nakon što je osvojila prvo mesto u pomenutom rijalitiju. Međutim, ona je nastavila da zarađuje i nakon toga.

Biznis Ive Grgurić ne prestaje da se komentariše

Zbog svoje popularnosti veliki uspeh je doživela i na  društvenim mrežama. Navodno, starleta je potpisala ugovore sa nekoliko kompanija koje joj plaćaju da reklamira njihove proizvode i zahvaljujući tome, mesečno zaradi oko 5.000 evra.

Pročitajte: Ivu Grgurić šutnuo dečko zbog naše poznate influenserke!

biznis ive grgurić

– Popularna je i uticajna na društvenim mrežama, pa ljudi kupuju ono što ona reklamira. Zato se firmama isplati da je angažuju. Pored toga je i veoma odgovorna, ispunjava sve rokove i obaveze iz ugovora koje sklopi sa određenom kompanijom. Stalno ima nove poslovne ponude – rekla je Ivina prijateljica za Informer i dodala:

– Super zarađuje od reklamiranja proizvoda na Instagramu. Zarada joj varira od meseca do meseca, ali u proseku stavi u džep oko 5.000 evra.

Nakon ovih spekulacija oglasila se i prezadovoljna Iva.

Pročitajte: Iva Grgurić promenila izgled, ne liči na sebe- Stižu osude sa svih strana (foto)

biznis ive grgurić

– Prezadovoljna sam novcem koji zaradim. Ne bih da otkrivam koliko je to ukupno mesečno, ali jedan stori naplaćujem 350-400 evra, a objavu na profilu 1.000 evra. Imam potpisane ugovore sa više firmi, što je sjajno – rekla je Iva i dodala da novac koji zaradi ulaže u privatni biznis.

Biznis Ive Grgurić je nesumnjivo dosta sreće doneo poznatoj starleti pa neće više imati razloga da ulazi u rijalitije.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije