Ša izneo detalje braka sa Vanjom: Izgubili su bebu nakon dva meseca, ovo su detalji

19.09.2023

11:09

By

Brak Nenada Aleksića Ša

Brak Nenada Aleksića Ša je glavna tema u medijima

Nenad Aleksić Ša je za crnim stolom u Eliti otvorio dušu o braku sa Vanjom. Aleksić je javno moli da mu se vrati i da daju još jednu priliku svom braku.

Brak Nenada Aleksića Ša se završio u rekordnom roku

– Venčao si se, tvoji prijatelji su ti uveličali slavlje i imam utisak da smo te u jednom momentu videli najsrećnijeg do sada od kad si na ekranima. Živeli ste divan porodičan život, niste se odvajali i delovalo je da si našao svoju sreću. Šta se desilo? – pitala je Ivana Šopić.

Brak Nenada Aleksića Ša

-Jeste sve bilo idilično i sjajno i stojim pri tome da sam našao srodnu dušu. Brzo smo ušli u brak, ali sam u startu znao da je osoba prava za mene jer mi je legla na prvu kao i ja njoj. Suština priče je da sam malo bio ubrzao celu priču ne što se braka tiče, naravno smo želeli i dete da imamo pored njenog Viktora. Greška je što sam došao ovde iskreno jer pričam pred ovim ljudima – rekao je Ša.

– Šta se te noći desilo? – glasilo je pitanje.


Brak Nenada Aleksića Ša

– Konačno dođeš do svega što si želeo ceo život, ja sam u jednom momentu toliko postao posesivan. Govorila mi je da popustim jer je moja 24/7, ne ide nigde, sa mnom je. Skapirao sam sebe kao pravog oca njenom sinu, nisam bančio i pijančio i strah da to ne izgubim je doveo do učestalijih rasprava. Postoji detalj koji bi pojasnio šta se nama desilo. Živeo sam svoj san i čekao ceo život da se to desi, a ja ne znam da li bih trebao da pričam sad. Trebao sam da je razumem kao ženu u tom trenutku, a bio sam sebičan i gledao da razumem svoju bol – kaže reper.

– Zbog čega je te večeri kad se spakovala došlo do problema? – pitala je Ivana

Brak Nenada Aleksića Ša

– Ta hladnoća. Nisam kapirao to tako, mislio sam da je moja bol veća jer ona ima dete a meni se prvi put dešava. Bol je bol. Problemi su krenuli dok je bila trudna, posesivnost i ljubomora. Ja sam podneo zahtev za razvod koji ću da povučem – priznao je.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije