Otac je često pominje, a ona je lepa i uspešna: Ovo je ćerka Lepog Miće FOTO

21.11.2022

15:11

By

Naslednica Lepog Miće

Ćerka Lepog Miće je prava lepotica

Učesnik Zadruge, Miroslav Pržulj poznatiji kao Lepi Mića već godinama učestvuje u ovom rijalitiju.

Ćerka Lepog Miće se krije daleko od očiju javnosti

On često pozdravlja svoju porodicu, suprugu i ćerku Saru, ali one ne vole da se eksponiraju u javnosti.

Međutim, ono što je poznato jeste da je Mićina ćerka Sara je završila Elektrotehnički fakultet u Beogradu, doktorske studije u Holandiji i trenutno radi u Guglu.

Pročitajte: Taki otkrio šokantne detalje o Dalili i Ljubi Pantović, a evo šta kaže o aktuelnim zadrugarima

ćerka lepog miće

Lepi Mića je jednom prilikom otkrio da su teško živeli dok im je ćerka bila mala, ali da su se uvek borili da svoju naslednicu izvedu na pravi put.


– Ja sam svoju misiju završio. Druga je stvar da imam 30 godina… Ja sam svoje dete odškolovao, ona živi od svoje škole. Ona je magistar, doktor inženjer, ima svoj hleb. Ne moram da se borim da završi srednju, osnovnu školu, ja problem nemam. Čekam samo godine da dobijem penziju. Otvoriću nešto kad budem u penziji, nemam problem. To je razlika između mene i ostalih. Imao sam problem 90-tih godina, a oni tad nisu bili ni rođeni. Ja sam sačuvao sve, odgojio dete, odgajio, odškolovao, sačuvao brak, zato kažem da sam tata. Imam mir, nemam problem da razmišljam šta ima Snežana šta da jede- rekao je Mića i dodao:

Pročitajte: Filip Car dovodi bivše devojke kući- Ove dve zadrugarke mu gostuju u Crikvenici (FOTO)

ćerka lepog miće

– Imam problem da li je Sara u hotelu A ili u hotelu B kategorije. Ali imao sam problem da je iškolujem, da ne primeti nemaštinu, da izađe iz te priče neopterećena. I kad ima i kad nema, ona to nije znala, ona je za sebe imala i nije primetila nikakav problem-  govorio je Mića jednom prilikom u rijalitiju.

Ćerka Lepog Miće je uspešna mlada dama pa nije ni čudo što je otac svakodnevno pozdravlja i sa ponosnom priča o svojoj nasledici.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije