Dara Bubamara pokreće novi biznis: Pevačica će od OVOGA zgrnuti milione!

10.08.2022

10:08

Fotošop Dare Bubamare

Dara Bubamara donela novu poslovnu odluku

Poznata pevačica, Dara Bubamara kupila je plac na Fruškoj gori od 50 ari, na kome će izgraditi vilu sa bazenom. Ona neće živeti u toj kući, već će je izdavati.

Dara Bubamara

Plavokosa pevačica rešila je da uloži 500.000 evra u nekretninu, koju planira da izgradi u Irigu.

Dara je još pre nekoliko godina kupila plac na obroncima Fruške gore. Dugo nije znala šta da radi sa njim, sve dok je bivši muž Milan Kesić nije savetovao da svu ušteđevinu uloži u izgradnju vile sa bazenom i da je izdaje! Poslušala ga je i već krajem leta počeće izgradnju. Rekla mi je da hoće da sve pršti od luksuza! Sve to će je koštati 500.000 evra i plan je da već na proleće sve bude završeno – priča Darina drugarica za Informer.

– Kuća će imati 400 kvadrata! U prizemlju će imati dve velike prostorije za proslave, a na spratu osam spavaćih soba i četiri kupatila. Svaka soba će imati izlaz na jednu veliku terasu, sa koje puca pogled na Frušku goru. U dvorištu će imati garažu, kao i kućicu za poslugu koja će tu moći da prenoći – priča pevačicina drugarica i dodaje da Bubamara neće živeti u toj kući, jer već ima stanove i u Novom Sadu i u Beogradu:

 Dara mi je rekla da ne planira da živi u vili, već će je izdavati na dan ili na duže, i to za razne proslave, snimanje filmova… I neće da zapostavlja pevanje zbog novog biznisa, već želi da ima dodatnu zaradu. Naravno, njene kolege i prijatelji uvek će imati popust.

Bubamara se najviše raduje bazenu koji će imati u dvorištu vile.

Bazen će biti veliki, imaće i grejače vode, tako da će gosti moći da plivaju i zimi. Dara obožava da pliva, pa će, kad ne bude izdavala kuću, redovno ići na svoj bazen. Rekla nam je da jedva čeka da se sve završi, pa da može u toplesu da se sunča jer će imati ogromnu ogradu, pa paparaci neće moći da je upecaju – završava priču Darina drugarica.

 

 

Pročitajte: Ne liči na sebe- Dara Bubamara se izobličila, stvorila sumnju da je trudna (foto)

 

IZVOR: Informer

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije