Darka pretukla hostesa zbog Marine: Izgreban pobegao iz hotela!

16.07.2022

14:07

Darko Lazić

Darko Lazić hoće da se pomiri sa bivšom verenicom

Darko Lazić već neko vreme ima tajnu devojku koja radi kao hostesa u jednom klubu u Beču. Međutim, kako saznajemo, dok je bio sa njom, on je sve vreme pisao Marini Gagić s kojom ima sina, želeći da se pomire i nastave tamo gde su stali.

Kada je to njegova devojka saznala, napravila je dramu i čak fizički nasrnula na pevača.

 

„Darko se pogubio, ni sam posle raskida sa Barbarom ne zna šta hoće. On se već neko vreme viđa sa tom hostesom iz Beča, međutim, nije to ozbiljno jer ona živi u Austriji, pa Darka viđa samo kada on ode u Beč na nastup. Ali oni su sve vreme na vezi, i često se čuju preko video poziva. Ona je saznala da Darko dok njoj priča bajke pokušava da se pomiri sa Marinom. Pitala ga je da li je to tačno, ali je on oštro demantovao rekavši da se sa Marinom čuje jer imaju sina i da moraju zbog njega biti u kontaktu“, priča nam izvor blizak pevaču i dodaje:

„Nedavno je Darko otišao u Beč i video se sa tom devojkom. Ona je dok se on tuširao uzela njegov telefon i ušla u poruke. Bila je šokirana kada je videla šta je Darko slao Marini. On nju moli u tim porukama da se vide, da pričaju i moli je za još jednu šansu. Ova devojka je poludela. Kada je izašao iz kupatila ona ga je gađala telefonom, a zatim u suzama krenula da ga udara rukama i da viče kako je lažov. Darko nije znao šta se dešava. Rekla mu je da je pročitala sve poruke i da je on sve vreme laže. Darko joj je rekao da treba da prekinu sa viđanjem, da mu je lepo sa njom, ali da on neće da je zavlači, jer ni sam ne zna šta želi. Slomio je. Iz hotelske sobe je izašao izgreban, a kad su ga saradnici pitali šta se desilo rekao im je da je ostao bez devojke i smejao se“, rekao nam je izvor upućen u ovu priču.

IZVOR: STAR

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije