Marko DNK prolazi kroz pakao nakon što su Divna i Bilal priznali emocije: U zemlju bih propao FOTO

18.05.2023

17:05

Divna i Bilal

Divna i Bilal priznali emocije

Da nas u Zadruzi ne može ništa iznenaditi potvrdili su Bilal Brajlović i Divna DNK koji već danima pričaju o svojim emocija.

Divna i Bilal priznali simpatije pa izazvali lavinu komentara u Beloj kući

Divna je ozbiljna kada su u pitanju simpatije prema Bilalu pa je više puta isticala da bi bila sa njim da nije udata, dok se Brajlović po svemu sudeći neumesno šali sa njom.

Takođe, ona je kod Drveta mudrosti priznala simpatije koje gaji prema  Bilalu Brajloviću, a tom prilikom izrazila je sumnje da je možda njen muž Marko napolju vara, dok je ona u rijalitiju.

Pročitajte: Stres je učinio svoje- Bilalova bivša izgubila bebu, paklena osveta tek sledi

Divna i Bilal

Ovim povodom za Blic se oglasio i Marko.


– Ma ne verujem da će tu biti nešto! Divna se šali, ne bi ona pred kamerama ništa uradila! Verujem joj i čekam je napolju. Nemam trenutno nijednu drugu, samo nju čekam i gledam je stalno. Baš mi nedostaje moja Divna – rekao je Marko, a na pitanje kako bi se osećao ukoliko se između njegove žene i Bilala ipak nešto desi, poručio je sledeće:

Pročitajte: Divna će poludeti kada čuje- Marko joj oduzima nasledstvo, priče o razvodu sve glasnije FOTO

Divna i Bilal

– Ne bi mi bilo dobro! Ne mogu ni da mislim o tome, ne daj Bože da se to desi javno, propao bih u zemlju od bruke i sramote! – rekao je Marko DNK.

Pročitajte: Divna će pući od tuge- Marko podneo zahtev za razvod, našao novu ženu

Divna i Bilal

Podsećanja radi, Marko je nedavno napustio rijaliti zbog zdravstvenih problema, a Divna je ostala u Zadruzi nakon njegovog izlaska uplakana, ali po svemu sudeći sada joj je mnogo lakše i uz Brajlovića lakše podnosi dane bez muža.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije