Šuškanja sve intezivnija: Šijanov i Bojanin drugi sin nosiće ime važnog člana porodice

21.09.2022

17:09

trudna bojana šijan

Drugi sin Šijana i Bojane će nositi ime po važnom članu porodice

Mirko Šijan i Bojana Rodić venčali su se pre nekoliko dana u Surčinu. Kruna njihove ljubavi je sin Zoran, a poznati par ne krije sreću jer će njihova porodica uskoro postati bogatija za još jednog člana. Šijanova supruga ponovo nosi dečka koji će, prema pisanju domaćih medija, po rođenju dobiti lepo i moćno ime.

Drugi sin Šijana i Bojane će dobiti moćno ime

Naime, na dan svadbe, pevač koji se veselio zajedno sa zvanicama u jednom trenutku zapevao je popularnu pesmu „Svadba“, a umesto poznatih stihova „Od sutra ćeš brate prati sudove“, on je izgovorio „Od sutra ćeš Zokija i Bogdana da čuvaš“. Ovaj izmenjeni stih pokrenuo je lavinu komentara, a mnogi slute da će se drugi sin Šijana i Bojane zvati Bogdan, po njenom ocu.

Pročitajte: Slavlje u Titelu – Bojana i Mirko Šijan saznali pol deteta

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Мирко Шијан (@miresijan)

Ime Bogdan je grčkog porekla, sastavljeno je od dve reči „theos“ (Bog) i „dosis“ (darivati) što u bukvalnom prevodu znači dar od Boga. Prema starim verovanjima, muška deca sa imenom Bogdan su bivala zaštićena od Boga koji im je darivao dobro zdravlje, sreću i uspeh u životu.

Pročitajte: Haos posle svadbe – Mirko i Bojana napuštaju vilu u Surčinu, evo gde će sada živeti

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Sijan (@bojana_sijan)

Podsećanja radi, Mirko i Bojana izgovorili sudbonosno “da“ u luksuznom restoranu u Surčinu. Poznati par već ima jednog sina Zorana koji je dobio ime po Mirkovom pokojnom ocu Zoranu Šijanu.

SLIKE: Gaja

Još iz kategorije