Gledateljka rasplakala Dušicu: Preklinjem te javi se! (VIDEO)

22.07.2022

18:07

Dušica Jakovljević

Dušica jedva zadržala emocije u emisiji

Dušica Jakovljević sinoć je vodila emisiju „Zadruga – Narod Pita“ u kojoj su joj gosti bili Nikola Grujić Gruja i Mima Šarac, koji su se sve vreme raspravljali, doduše više je izgledalo kao da se Gruja svađa sam sa sobom, ali ulazio je u sukob i sa gledaocima koji su ga kritikovali.

Dušica završila u suzama zbog gledateljke

Ipak, nije sve prošlo u svađi, te je emisija dobila u par minuta dobila emotivan koncept nakon što se jedna gledateljka javila i ispričala svoju životnu priču. Naime, kako ona navodi, njena ćerka joj se ne javlja već godinama i to sve zbog supruga koji je psihički zlostavlja.

Moja ćerka i ja nismo u dobrim odnosima jako dugo. Dešavale su se jako neprijatne situacije. Ja sam kupila njoj stan u Subotici, a čila sam da sada živi u Zemunu. Majka mog zeta, je pred svojim sinom radila bludne radnje. On zbog toga vrši pritisak na moju ćerku, odvojio ju je od mene. Ja imam samo nju. Podstanar sam u Beogradu. Moja ćerka se zove Merima Stojanović – rekla je gledateljka u suzama, a ova priča je posebno ganula Dušicu, koja se u jednom momentu rasplakala i zamolila ćerku žene koja je posvala emisiju da se javi sjojoj majci:

– Ja sam osam godina slušala ovakve porodične probleme i nisam ostala imuna na takvi stvari, tako da molim, preklinjem Merimu da se javi svojoj mami – rekla je Dušica, a potom nastavila sa emisijom.

IZVOR: Star

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije