LJUBAV CVETA: Smuvali se Filip Đukić i Tijana Em

18.05.2022

11:05

Filip Đukić

Filip Đukić smuvao Ženu od Sultana

Tijana M

Bojan Vuković

Kako Star saznaje, bivši Zadrugar Filip Đukić smuvao je pevačicu Tijanu Em i već mesec dana se viđaju u strogoj tajnosti. Njih dvoje upoznali su se na rođendanu zajedničkog prijatelja i tada su razmenili brojeve telefona da bi ubrzo započeli tajnu vezu.

Filip se već duže vreme loži na Tijanu, ali nikako da se upoznaju sve do rođendana jednog zajedničkog druga na kom su oboje bili. Sve vreme su ćaskali, smejali se, Filip je prosipao svoje fore i na kraju zatražio njen broj. Kuckali su se neko vreme, Tijana je bila i gost nakon toga u Filipovoj emisiji a onda je on pitao da se vide nasamo. Hemija je neverovatna između njih, započeli su tajnu vezu koja traje mesec dana. Ne žele da se eksponiraju javno dok ne vide u kom pravcu ide njihova priča ali mislim da neće moći još dugo da se kriju jer su se zaljubili oboje. Malo ljudi zna za njih, samo njihovi najbliži. Najčešće se viđaju u Filipovom stanu, ali ide i on kod Tijane ponekad. Mislim da su jednom izašli zajedno samo sa nekim društvom i tu su se ponašali kao da su drugovi, da bi nakon toga otišli kod Filipa”, priča nam izvor blizak pevačici i dodaje:

Tijana je stalno nasmejana, prija joj Filipova pažnja. On izgleda ovako blesavo ali je prema njoj baš pažljiv i posvećen joj što njoj kao i svakoj ženi jako prija. Nedavno je iznenadio kada je došla sa jedne tezge iz inostranstva sa ogromnim buketom cveća”, završava naš izvor.

 

 

Pročitajte: Ana Spasojević raskrinkala zadrugare! Ovo joj nikada neće oprostiti

Još iz kategorije