Goca Tržan nikad brutalnije o Ivanu Marinkoviću: Pomenula i Miljanu Kulić!

16.09.2022

11:09

Goca Tržan prozvala Ivana Marinkovića

Popularna pevačica Goca Tržan pojavila se na jednom prestoničkom događaju i tom prilikom progovorila o svim aktuelnostima u svom životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Naime, ona se osvrnula i na bivšeg muža Ivana Marinkovića sa kojim ima ćerku Lenu i koji je ušao u rijaliti program „Zadruga“, gde ne prestaje da je pominje.

– Ne gledam televiziju, mene to ni ne zanima. Na kraju krajeva, ja sma 11 godina razvedena od tog čoveka više sam razvedena od njega nego što sam bila u braku sa njim – rekla je Goca i dodala.

Volela bih da postoji način da moje ime ne stoji uz njegovo, jer ja nemam nikakve veze sa njim – rekla je Goca, a onda dodala da pored toga što se predstavlja kao njen bivši muž, može malo da se prebaci i na to da bude otac deteta Miljane Kulić.

– Osim što se predstavlja kao bivši muž Goce Tržan da li može malo da mu se prebaci i to da je otac deteta Miljane Kulić i to može da bude zanimanje. Za mene me baš briga, ja sam navikla da jednom što sam u životu napravila grešku da mi kofa govana stalno kaplje na glavu, ali mislim da mom detetu nije mesto u rijalitiju, ni njenom imenu – završila je Tržanova za Blic.

Pročitajte: Hoće da se promeni- Ivan Marinković svratio u Niš da vidi sina Željka pa doživeo neviđen skandal!

IZVOR: Blic

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije