Ispovest Filipa Cara: Ovo je istina o Dalili i meni, progovorio i o Maji Marinković FOTO

19.11.2022

20:11

filip car

Ispovest Filipa Cara uzburkala javnost

Filipa Cara često pominju u ovoj sezoni Zadruge, a on otkriva da li će uskoro ući, kako gleda na odnos Maje i Bilala i da li je istina da je bio u tajnoj kombinaciji sa Milicom Veselinović.

Ispovest Filipa Cara nikog nije ostavila ravnodušnim

Kažu za Bilala da je tvoja kopija, šta ti misliš?

– Video sam da me unutra dosta upoređuju sa njim, što je glupost, jer on i ja baš nikakve sličnosti nemamo. Jedino što nas dvojicu povezuje jeste što je moja bivša devojka Maja sada njegova riba. Tako da ne znam iz kog razloga nas upoređuju, on se ne buni kada mu kažu da podseća na mene, ali meni ne prija poređenje sa njim.”

Njihov turbulentan odnos je jako sličan sa tvojim i Majinim.

– Ma, nije, objasniću ti što nije. Mislim to je Maja, ona se prema svima isto ponaša. Ali, on da želi može da ode od Maje, a ja to nisam mogao.

Ako uđeš, hoćeš li pričati sa Majom?

– Ne bih se ja sa njom suočavao, bio bih na distanci, sa takvim osobama moraš biti oprezan. Ne bih čak bio ni na zdravo u prolazu, ne zanima me taj odnos, prevazišao sam to.

Pročitajte: Nastavila po starom- Maja Marinković pogubila konce, produkcija hitno reagovala (foto)

Ispovest Filipa Cara

Šta kažeš za odnos Zole i Miljane?

-Katastrofa, nikako nisam za taj odnos, Zola treba da se ratosilja zauvek te priče. Uopšte mi nije jasno šta je njemu i zbog čega ponavalja neke reprize, nije da nema sa kim da bude tamo, kakva Miljana, toliko toga su imali, zar nije dosta? Trebao je da nađe model kako da funkcionišu pod istim krovom, ali da nemaju apsolutno ništa. On je imao odnose sa njom, šta očekuje sada? Tako se mir ne kupuje, iznenadio me je.

Pročitajte: Dejan Dragojević i Filip Car u nikad boljim odnosima- Žestoko prozvali Maju i Dalilu (foto)

Ispovest Filipa Cara

Kakvo stvarno mišljenje imaš o Mariji Kulić?

– Donatela Versaće iz Niša se zaletila malo, pa sam ja morao da je podsetim ko je i šta je. Ne može sa svakim kako ona hoće, nismo svi Bebica. Nemam ja loše mišljenje o njoj, ali smatram da se ne bori baš na pravi način, malo se pogubila i ona. Ne može da proziva druge da bi odbranila ponašanje svog deteta. Ja sam je ložio samo, pa sam rekao kako je ona bila sa Bebicom, ne verujem da su imali nešto kako se nagađa, ali sam hteo da je iznerviram, i uspeo sam, žena na svaku moju izjavu imala komentar.

Kako komentarišeš to što Ivan hoće da im uzme starateljstvo?

– Ja sam u rijalitiju čuo razne stvari o Ivanu, uglavnom sve negativne, ali on meni deluje najnormalniji u toj kući. Staložen, miran i realan. Možda bi dete zdravije raslo uz njega nego uz Kuliće! Opet, mislim da se i Kulići trude koliko mogu i znaju, pogotovo Marija, ali niko ne zna gde je sada mali Željko dok su mu mama i baba u rijalitiju. Uopšte mi nije jasna situacija oko toga, niti ko ima starateljstvo, niti ko brine i ko čuva to dete.  Ivan ima pravo da bude otac tom detetu, možda stvarno nije mogao da nađe kompromis sa Miljanom i čekao je trenutak. Prebrzo je i on osuđen.

Jesi li čestitao Dalili što je postala voditeljka?

– Na nekom portalu ispratio sam da Dalila postaje voditeljka. Iskreno, ne znam ni koja je to televizija, ali dobro, svaka čast, fin posao, želim joj sreću, ispunila joj se želja koju je imala. Nisam joj čestitao jer kontakt nemamo, ali evo sada joj čestitam.

Pročitajte: Ostvarila dugogodišnji san: Dalila se pohvalila novim zanimanjem (foto)

Ispovest Filipa Cara

Da li bi bio gost kod nje u emisiji?

– Ne bi me ona ni zvala, a ne bih ni išao, ima dosta gostiju koje može da ugosti, meni tu nije mesto.

Šta sada misliš o njoj?

– Uopšte ne mislim o njoj. Ona je jedan peron u mojoj prošlosti, jedna stanica na kojoj se nismo proslavili, niti usrećili. Loše iskustvo je isto iskustvo, ne treba ga ni pljuvati ni hvaliti, nego nešto naučiti iz toga. Smatram da mi je odnos sa Dalilom bio lekcija i ne bih više pričao o njoj. Mnogo smo rekli i ona i ja, tu je tačka velika.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije