Miloš Bojanić priznao: Moj sin je bolje igra igru od mene, sve je smislio FOTO

03.06.2023

18:06

By

Izjava Miloša Bojanića

Izjava Miloša Bojanića o Mikici iznenadila sve

Mikica ne može da se odbrani od flerta za koji je optužen da je imao sa Milicom, nakon čega je ona začinila celu priču i sela mu u krilo.

Izjava Miloša Bojanića ne prestaje da se komentariše

Sada je pevač na udaru komentara jer je Milica duplo mlađa od njega, a sa druge strane ima ženu kući koja sve gleda. Njegov otac Miloš Bojanić kaže da je sve igra i da Milica nije tip devojke kakve njegov sin voli.

Pročitajte: Porodica u strahu- Mikica Bojanić može da ostane invalid, mora hitno na intervenciju

Izjava Miloša Bojanića

– Ništa me ne pitajte, svi me bombarduju oko Mikice i Milice, glupa priča. Pa, kako ljudi više ne shvate šta je rijaliti. Navalili kako ona može po godinama da mu bude ćerka. Mikica ima svoju decu i ona je punoletna, dakle i to je glupo, a drugo, ja sam na vezi sa snajom Dušicom, ona kapira sve. Čekamo sad kraj ovaj pošto je blizu, navijamo za Mikicu i ponosni smo na njega. On kada se našali oni od toga naprave priču, jer ne mogu da mu mrlju nađu.
Treba da deset meseci sedi u ćošku ko fikus, da ni sa kim ne priča, tada bi bio bez greške. Snajka ga čeka i čim izađe odosmo mi na more- kaže Miloš i dodaje:

Pročitajte: Miloš Bojanić očajan zbog Zorice Brunclik, ovo je moli da uradi FOTO

Izjava Miloša Bojanića


– Verujte mi da je Mikica pametniji možda od mene u rijalitiju. On zna da lepo igra tu igru, stvarno sam gledao njegovo učešće sa elanom. Što na um to na drum, ali bez skandala i frke- završava Bojanić.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije