Istina o Janjuševom kafiću: Mafija se umešala, jedva je izvukao živu glavu FOTO

21.01.2023

17:01

Janjušev kafić

Junjušev kafić se zatvorio nakon samo nekoliko dana rada

Janjuš se u nedelju uveče uselio u Belu kuću i bacio na osvajanje Aleksandre Nikolić. Međutim, kako je i sam rekao pojedinim zadrugarima kafić koji je pre nekoliko meseci otvorio u Ofenbahu trenutno je zatvoren, navodno zbog njegovog ulaska u rijaliti.

Janjušev kafić zatvoren- isplivali detalji

Kako saznajemo, istina je drugačija i Janjuš je morao da zatvori kafić jer su mu pretili žestoki momci i tražili da plati reket.

Pročitajte: Procureli detalji Janjuševog ugovora- Ovaj zadatak mora da uradi za ogroman honorar FOTO

Janjušev kafić

– Janjuš je počeo lepo da radi sa kafićem, međutim početkom decembra počeli su sve češće da dolaze opasni momci koji su ga reketirali. Tražili su da im da određenu sumu novca kako bi mogao da radi. On je prvo mislio da mu prete u prazno, a onda je saznao da su to jako opasni momci koji po Nemačkoj drže mnogo lokala, a Janjuš im je u tom momentu bio konkurencija. Dolazili su skoro svaki dan, i na kraju je morao da im da 5.000 evra i da zatvori lokal. Rešio je da uđe u rijaliti jer je dobio ponudu i tu planira da zaradi novac kako bi u Beogradu otvorio lokal. On se nada da će moći da reši problem sa opasnim momcima iz Nemačke, te da će u nekom trenutku moći da nastavi da radi i sa kafićem u Ofenbahu- priča
izvor blizak Janjušu i dodaje:

Pročitajte: Uložio milione ali više ne ide- Željko Mitrović hitno prekida snimanje rijaliti programa FOTO

Janjušev kafić

– Njega jesu upozorili da razmisli da li će da otvori kafić, jer niko sem tih momaka nije uspeo da radi. Oni su stvarno opasni, svi ih se plaše i niko neće da se petlja sa njima. Janjuš to nije shvatao ozbiljno. Oni su ga pustili da radi nekih tri meseca kako bi ispratili situaciju, a kada su shvatili da Janjušev kafić baš dobro radi, počeli su sa pretnjama i ucenama.

 

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije