ŠOK OBRT: Jelena Karleuša i Duško Tošić ipak ostaju u braku, ova osoba ih je pomirila!?

17.08.2022

18:08

objava jelene karleuše

Jelena Karleuša se oglasila povodom razvoda

Jelena Karleuša je pre dva meseca objavila kako se razvodi od fudbalera Duška Tošića nakon 14 godina braka.

Jelena i Duško se ipak ne razvode?

Međuti, kako prenosi Star, pevačica i fudbaler su ipak rešili da svom braku pruže još jednu šansu, a za sve je kriva Duškova rođena sestra Katarina. Ona je sve vreme bila u kontaktu sa Jelenom i često su vodile duge razgovore o svemu.

Tošićeva sestra je jako bliska i sa bratom i sa snajkom, pa je shvatila da su oboje prenaglili sa odlukom o razvodu, zbog čega je namestila situacijų da Duško i Jelena opet porazgovaraju o svemu.

Katarina je sačekala Duška da se vrati iz Dubaija gde je bio na odmoru. Razgovarali su dugo i ona mu je rekla da treba da priča sa Jelenom i da zbog dece probaju da reše nesuglasice koje imaju. Tako je i bilo, Duško se najavio Jeci da će doći u vilu na Dedinju da se vidi sa decom i rekao joj je da bi bilo lepo da i ona bude kući kako bi svi zajedno ručali kao porodica. To je obradovalo posebno Atinu i Niku, a kako je dan odmicao, Duško i Jelena su počeli da pričaju o problemima koje su imali u braku. Još to ništa nije konačno, ali su se dogovorili da pauziraju sa predavanjem papira za razvod i da vide kako će funkcionisati u bliskoj budućnosti“, priča izvor blizak porodici Tošić.

Jelena zablistala na rođendanu Milice Pavlović

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Osim toga, Karleuša se pojavila srećna i zadovoljna na rođendanu Milice Pavlović i na pitanje novinara kako se oseća kao slobodna žena ona je sa osmehom na licu rekla:

„Nisam slobodna, ja nisam razvedena žena.“

Jelena i Duško su ponosni roditelji ćerkica Atine i Nike Tošić.

 

Pročitajte: Šta li će Karleuša reći na ovo ? Duško Tošić ne skida osmeh sa lica, uhvaćen na luksuznoj lokaciji

IZVOR: STAR

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije