Karić i Jovana mislili da ih ne snimaju kamere pa se žestoko posvađali po izlasku iz Zadruge!

11.07.2022

15:07

Jovana dočekala Karića po izlasku iz Zadruge

Jovana Ljubisavljević dočekala je dečka Stefana Karića sa širokim osmehom po izlasku iz Zadruge.

Dok je Stefan Karić ispitivao Misicu da li je bio dobar i je li u njihovom vezi sve u redu, ona je potvrđivala uz poljupce i osmehe. Međutim, to je očigledno bilo samo dok su kamere bile upaljene.

Jovana i Karić se žestoko posvađali

Naime, tokom finalne noći Zadruge 5 došlo je do svađe ovog para, kada su mislili da nema nikog oko njih.

Iako se ne zna tačno razlog njihovog prepiranja, po gestikulaciji se jasno videlo da se svađaju. Ipak, može se pretpostaviti da je tema svađe navodna prevara Stefana Karića u Zadruzi s Marijanom Zonjić.

Jovana je sve vreme išla za Stefanom, dok je on pokušao da pobegne od nje. U jednom trenutku je čak pokušao da uđe u studio, a on mu nije dala zatvorivši vrata, prenosi Kurir.

Podsetimo, pre par meseci se u Zadruzi šuškalo da su Stefan Karić i Marijana Zonjić nakon jedne od žurki završili u takozvanom šteku, gde su navodno imali i odnos.

Jovana zamerila Stefanu na ponašanju u rijalitiju

Iako se ovim povodom Jovana nije oglašavala javno, očigledno je čekala da dođe do susreta sa Stefanom kako bi mu sasula u lice sve što ima.

– Plašio sam se da li će me Jovana čekati. Ne znam o kakvoj prevari se pisalo, ali sada demantujem sve navode oko veze sa Marijanom. Ovih 10 meseci koliko Jovana i ja nismo bili zajedno su jedan veliki test za našu ljubav i nadam se da smo ga oboje prošli – rekao je Karić

 

Pročitajte: Osman Karić žestoko prozvao Sanju Marinković: Nije ni čudo što čuči sama kod kuće!

IZVOR: Blic

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije