Kačavenda ima pakleni plan: Otkriće sve o Aninim vradžbinama, varala je Zvezdana sa njim FOTO

12.08.2023

20:08

By

Kačavendin plan

Kačavendin plan šokirao sve

Nakon što je zvanično potvrđeno da će Milena Kačevanda ući u rijaliti „Elita“, kako saznajemo, ona je spremila pakleni plan.

Kačevendin plan ne prestaje da se komentariše

Ana Ćurčić je nedavno zapretila da poseduje ozbiljne dokaze kojima može da uništi kumu, a sada će Milena da iskoristi ulazak u rijaliti i da iznese pravu istinu o Ani.

Pročitajte: Ana Ćurčić napustila Pink- Posle ovog pozova u emisiji više nije želela da sedi u studiju

Kačavendin plan

– Milena se baš naoštrila i nakupila je mnogo dokaza kojima će da uništi Anu. Ona jako spremna ulazi u sve ovo, tako da će nakon svakog iznošenja u rijalitiju neko iz spoljnog sveta da priloži dokaze za sve što priča. Koliko sam načuo, kuma planira da otkrije detalje neke navodne Anine afere sa jednim muškarcem dok je Zvezdan bio u zatvoru. Navodno se Ana plaši toga, jer taj lik je Bulićev prijatelj. Milena ima svašta da kaže o Ani što nije iznela i planira da obelodani sve što zna“, kaže nam izvor blizak Kačavendi i dodaje:

Pročitajte: Istina izašla na videlo- Evo u kakvom su odnosu Ana Ćurčić i Milena Kačavenda VIDEO

Kačavendin plan
– Ona tvrdi da je Ana nakon izlaska iz Zadruge upoznala i Bulićevu devojku, a onda učinila sve da je on ostavi i bude sa njom. Koliko sam čuo, pre Zadruge, tačnije pre Aninog ulaska, njih dve su zajedno išlen kod neke vračare i kako se šuška mnogi će se iznenaditi kada se sazna kome je Ana vračala. Biće to zanimljivo jer njih dve dosta znaju jedna o drugoj, a u ozbiljnom su ratu- završava naš izvor.


Ana je bila kratka kada je saznala da u rijaliti ulazi Milena.

Pročitajte: Zbog njega je ostala sama- Milena Ćeranić priznala da ovog poznatog muškarca i dalje voli FOTO

Kačavendin plan

– To joj je bio cilj i želja, gradi slavu preko tuđe kičme i muke.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije