Karleuša potkačila Anu Nikolić zbog Parade ponosa, poručila joj je samo jedno!

25.08.2022

11:08

numerološka karta jelene karleuše

Jelena Karleuša se oglasila povodom Europrajda

U septembru bi trebalo da se održi Europrajd u Beogradu. Pevačica Ana Nikolić je nedavno šokirala javnost izjavom na ovu temu.

Jelena Karleuša potkačila Anu Nikolić

Sa druge strane, Jelena Karleuša poznata je po tome što je godinama unazad javno podržavala LGBT populaciju, a sada se osvrnula na predstojeći Prajd u Beogradu, ali i na izjavu svoje koleginice Ane Nikolić.

Nakon fudbalera Vujadina Savića (32) koji je pozivao na zabranu Europrajda, Parade ponosa, koja će idućeg meseca biti održana u srpskoj prestonici sa gostima iz celog sveta, pevačica Ana Nikolić šokirala je izjavom na tu temu.

Sada je Jelena prokomentarisala ovu njenu izjavu, i ovoga puta je bila „bez dlake na jeziku“.

– Kada je reč o Ani, iskreno da kažem, ona u jednom takvom životnom razdoblju, da ne kažem stanju, kada joj ne treba uzimati ništo za zlo. Čula sam šta je rekla. Rekla je i da „strejt“ ljudi treba da idu ulicom i viču: „Ja sam strejt, ja sam strejt“. U tim psiho-aktivnim isprenjima desi se, eto, i neka lepa ideja – rekla je JK za Prva Tv i dodala:

– Ana Nikolić ne može da govori: „Ja sam strejt“. Ona nije strejt, u svakom smislu. Evo ja mogu da idem ulicom i govorim da sam strejt i nikome ne dam pravo da to dovede u pitanje.

Podsećamo, na ovu Aninu izjavu reagovala je i Seka Aleksić koja je uputila oštre reči na Tviteru Ani Nikolić. Ni Nikolićeva nije ostala dužna pa su nastale međusobne prozivke između pevačica.

 

Pročitajte: ŠOK OBRT-Jelena Karleuša i Duško Tošić ipak ostaju u braku, ova osoba ih je pomirila!?

IZVOR: Telegraf

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije