Kristijan će poludeti kada ovo čuje: Dejan Dragojević ga izvređao i otkrio ovo o njegovoj majci!

13.09.2022

16:09

Dejan žestoko odgovorio Kristijanu

Kristijan Golubović isprozivao je Aleksandru Nikolić u „Zadruzi 6“, kao i njenog dečka Dejana Dragojevića, koji mu je sada odgovorio.

Naime, bivši robijaš osuo je paljbu po pobedniku pete sezone Zadruge, a tada je potkačio i njegovu devojku.

Kristijan Golubović

To dva brata mentola iz okoline Novog sada, indijaci. Ovaj jednu k**u oženio, ovaj drugu. Ovo što su beogradski mangupi je**vali, Čabarkape, to su ova dvojice je**li. 200 kur**va koliko ja znam o Aleks Nikolić – rekao je Kristijan, koji je Dejana nazvao kupusarom iz Veternika.

Dejan pomenuo Kristijanovu majku

Nakon toga, oglasio se Dragojević i žestoko odgovorio Goluboviću.

Vidim da me je Kristijan ogovarao, da se svađao sa Aleksandrom. To me nije nešto iznerviralo, jer znam da ona može da se svađa u nedogled – počeo je Dejan, a potom nastavio:

Što se mene tiče, razmišljao sam da li da odgovorim na ovu prozivku jer je on vernik, a dirati ljude u veri mi nije nešto čime bih mogao da se pohvalim. Ali, setio sam se kako je on u veri – ulazio je u crkvu kada je sakrivao drogu, kada mu je trebao štek. Tada je crkvu koristio kao skladište, gde je to gurao samo Bog zna. Pritom je mamu svoju strpao u zatvor, jer je drogu stavljao kod nje u stan. Ja sam iz Veternika, seljak, najgori, ovakav-onakav, p***a. Ali, druže, pričaš o mangupstvu, a poturio si kevu da ti čuva drogu, nemoj me zaj*****i – rekao je Dejan i dodao:

Ovde stavljam tačku na ovu temu. Vernik, narkoman, zloupotrebio je veru time što je sakrio drogu u crkvi. Ne može da priča ni o čemu, jer je poturio drogu majci. Što se mene tiče, narkomanska posla, sitan diler me ne interesuje. Nema pas za šta da ga ujede, cicija, nosi sve lažne stvari. Što se mene tiče, vidimo se nikad – rekao je Dejan na svom jutjubu.

 

Pročitajte: Dalila sredila kuću u kojoj je živela sa Dejanom-Ovako izgleda njen luksuzni dom u Gornjem Šepku (FOTO)

IZVOR: Telegraf

SLIKE: Dragan Gajić, Bojan Vuković,

Još iz kategorije