Kristina Spalević hitno operisana: Lekari nisu uspeli da sačuvaju bebu

22.09.2022

16:09

By

Pas Kristijana Golubovića

Kristina Spalević i Kristijan Golubović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja. Kako se termin porođaja bliži, bivša zadrugarka strepi kako će sve proći budući da joj se prethodna trudnoća, nažalost, završila pobačajem.

Kristina Spalević otvorila dušu

U nedavnoj ispovesti Kristina Spalević prisetila se agonije kroz koju je prolazila tokom prve trudnoće i otkrila da joj je tada život visio o koncu.

Pročitajte: Kristijan Golubović zaprosio Kristinu – Na slavlje došao i njegov sin, a evo u kakvom su odnosu

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝐊𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚 🌹 (@kristina_spalevic)

– Krenula sam tada na preglede skoro svaki dan, nisu videli tu, tamo, a Beta raste, pa onda je bilo priče kako lažem, kako nisam trudna, morbidno. Onda smo otišli u neku emisiju, bilo mi je stalo krvarenje, tad me je baš zaboleo stomak i prokrvarim i odemo odnah u „Dragiša Mišović“, otišli na pregled, tu su videli da je Beta počela da pada. Ja tad baš baš krvarim i rekli su mi da se ujutru javim hitno, možda je vanmaterična, možda će trebati operacija – rekla je Kristina, pa nastavila:

Pročitajte: Kristina i Kristijan čekaju sina – Iznenadićete se kada čujete koje ime su odabrali za naslednika

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝐊𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚 🌹 (@kristina_spalevic)

– U međuvremenu, ja vidim da krvarim tri nedelje, ili četiri, što je nenormalno dugo, mene samo jedan dan preseče skroz i odemo u Urgentni centar, tamo kad su videli, hitna operacija, slepo crevo. Međutim, kad su oni mene otvorili, to je bilo, ma četiri sata su me operisali, ja sam zapravo imala unutrašnje krvarenje, spoljašnje i unutrašnje, koje niko od ginekologa nije video. Ja sam bila na ivici. Gangrena slepog creva, skroz se zavukla iza bubrega, tri sata mi je čistio tu krv, slepo crevo je bilo pred pucanjem – rekla je Spalevićeva.

IZVOR: Srbija Danas

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije