Drama u Kupinovu: Mikiju Đuričiću komšija zapalio kuću, vatrena stihija gutala sve pred sobom

10.10.2022

17:10

miki đuričić

Kuća Mikija Đuričića u Kupinovu 

Aktuelni zadrugar Miki Đuričić ni ne sluti kroz kakvu je golgotu prošla njegova porodica nakon što im je u subotu u uveče komšija zapalio porodičnu kuću u Kupinovu.

Kuća Mikija Đuričića je zapaljena

Prema rečima Mikijeve supruge, čovek iz komšiluka upao je na njihov posed s kanticom benzina u vreme kad nikoga nije bilo kod kuće i polio levu stranu fasade, a onda i zapalio. Kad je planula vatra, druge komšije su pritrčale da ugase požar i sprečile veću štetu.

Pročitajte: Šok – Miki Đuričić doživeo kliničku smrt, doktori rekli da su male šanse da preživi

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели miki djuricic (@mikidjuricickupinovo)

– Kad je počela da nam gori kuća, prvi komšija je dotrčao i ugasio to, a onda smo pozvali policiju. Počinilac je uhapšen i zadržan u pritvoru – otkriva Mikijeva supruga Angelina, koja kaže da je u to vreme s ćerkicom Dunjom bila u Inđiji:

– Spremale smo se da krenemo u Kupinovo! Mirko je negde bio izašao i, srećom, zaključao je kuću. Taj čovek je pokušao da uđe kroz prozor, došao je s namerom da sve zapali. Ja to nikad nisam čula da neko nekom dođe da zapali kuću! Pozvala sam policiju, došli su odmah i forenzičari, moram da pohvalim sve iz opštine Pećinci, momentalno su reagovali. Nadam se da će ga zadržati u zatvoru ili u nekoj drugoj ustanovi.

Pročitajte: Miki odlučio da gladuje – Veliki zdravstveni problemi muče zadrugara

kuča mikija đuričića


Kuća Mikija Đuričića oštećena je u požaru, ali zahvaljujući komšijama koje su pritrčale u pomoć i na vreme ugasile vatrenu stihiju koja je gutala sve pred sobom porodica nije ostala bez krova nad glavom.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije